radary - rozdily

Vše o tvorbě POI pro ČR (developer)
Odpovědět
milosh

radary - rozdily

Příspěvek: # 1822Příspěvek milosh

rad bych pridal radary v Usti nad Labem, ale nevim dojake kategorie je hodit? jsou to ty pevne, co jsou na svem miste stale a asi 2 mista kde fikove obcas meri :lol:
www.litoweb.cz - Od tvorby webů až po optimalizaci (SEO)
libor_m
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 1827Příspěvek libor_m

pevné = stacionární
fíkové = mobilní
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
Gumídek

Prosím hlídat typy radarů!!

Příspěvek: # 2274Příspěvek Gumídek

Libore,prosím tě!Ať kluci,kteří dávají nové radary,rozlišují,jestli jsou to stacionární,nebo úsekové měření.Někdo dal tunel Valík do stacionárních,a tam je už od začátku úsekové měření(Tam to na nás odzkoušeli).Pak si tam na to někdo naběhne,a nedejbože vám vynadá.....Já se to snažím v rámci možností odkontrolovat,ale nemohu být všude.Díky. :D :D Gumajz
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 2276Příspěvek Baharis

Ten Valík jsem dal do stacionárních na podmět Mahonyho a po konzultaci s ním přes SZ. Že tam měří věděl, ale jakým způsobem ne. Ty jsi mi to sice dnes poslal do úsekových, ale zase ten samý bod. Na zařazení do úsekových potřebuji dva, začátek a konec.
A co teda dál. On to tam asi nikdo nezaměří, tak mám dát do úsekových začátek a konec tunelu dle mapy.cz ?

to Gumajz: Ono to nebyla zase až taková tragedie s tím Valíkem. Pokud mám zaplé všechny typy radarů, tak mě je jedno na který mě TT upozorňuje....
No a když už tady diskutuju, tak mě řekni, proč má odstranit tři radary? (2 x mob + 1 x stac) Jsi si jistý, že tam nejsou? Do té žádosti by nebylo špatné napsat nějakou poznámku. Abych si byl jistý, že to není třeba překlep. Počkám s tím, až se ozveš.
Teď jsem se díval, že tu Ústeckou také udáváš jako úsekové měření. Tak to prosím tě pošli ještě jednou. Začátek a konec. Když, tak se podívej do úsekových, jak to má vypadat.
GARMIN nüvi 670
Gumídek

Re

Příspěvek: # 2290Příspěvek Gumídek

Ok,už tam Ustecka je.Kdybych byl z Plzně,tak už bych k Valíku zajel....Jo,a pro příště slibuji,že pokud budu chtít,abys něco odstranil,do poznámky napíšu důvod...No jo,chybami se člověk učí...Celý život.... :wink:
Odpovědět