Hlásím dodělání kategorie Bankomaty spořitelna, za velmi vydatné spolupráce pavla gre.....Tímto mu chci poděkovat, protože odvedl obrovský kus práce...!!!!
Upozorňuji, že udělal větší kus než já...
To jste brali podle tohohle seznamu?
jiank děkuji používam právě spořitelnu tak jsem to kombinovala s databazi přímo staženou ze stránek Spořitelny.
ale na stránkách uvadí že v září spustili svuj 1300 banomat, tady jich je něco přes 1000?
Tak za prvé, my jsme to brali z webových stránek spořitelny..Prosím o důraz na měkké "i", protože jak Jirásek, tak já i pavelgre nejsme holčičky...
A když si přečtete můj příspěvek výše, týkající se sice ČSOB, tak zjistíte, že se vlatně týká všech kategorií a bodů zde na poi.cz. A také zajisté pochopíte, že se samozřejmě může stát, že některé body budou chybět. Je to 107 stránek, a ty nelze opravit za pár dnů. Takže v průběhu oprav dojde např.: k přesunutí bankomatu, zapnutí nového, nebo k úplnému odstranění bankomatu...
Od toho je zde komunita uživatelů, která když si všimne chyby, upozorní na ní, a my jí opravíme....Ale vzhledem k počtu kategorií, a počtu bodů v nich obsažených, není v lidských silách uhlídat úplně 100% aktuálnost...Ale myslím, že je vidět, že se o co největší aktuálnost stále snažíme....
Nic jiného opravdu odpovědět nedokážu....
A krom toho, co tvrdíš, je nesmysl. Když si projdeš záznamy, tak zjistíš, že na jednom místě jsou někde dva, tři, i třeba čtyři bankomaty, a fakt nevidím důvod, když jsou v jedné místnosti tři bankomaty, proč je zadávat jednotlivě. Raději jsem napsal jeden záznam, a v pooznámce uvedl kolik jich je....Takže jestli nějaké chybí, tak jich je pár, a o to už samozřejmě prosím ostatní uživatele, aby si všímali chyb, které zde máme, a upozorňovali na ně. A my se je budeme snažit odstraňovat...
Chapu že když jsou v jedne místnosti 2 a více banomatů je bod jeden a doplněn v poznámkách.
jen jsem dala info podle tabulek ze spořitelny viz odkaz že se to dá perfektně dohledat a doplnit.
že to zabere fůru času je další věc.
třeaba rozdělit práci po krajich...tak jsem dělala pár kategorii s mílou
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
Na 99,9 procen je opraven Královehradecký, Pardubický, Středočeský a kraj Vysočina. Ty ostatní kraje jsem ještě celé neprošel. Beru to postupně a časem to snad zmáknu. A tak v těch ostatních krajích samozřejmě ještě některé bankomaty chybí. Ale našel jsem několik chyb i na stránkách spořitelny(šlo o adresu bankomatu). Takže 100% databáze nebude asi nikde.
Jelikož je navíc komunikace s bankami velmi obtížná, a někdy zcela zmatečná, tak 100% databáze nikdy nebude a nemůže být...
Když půl hodiny vysvětluji panence v nejmenované bance, která má na starosti bankomaty, že mají na stránkách bankomat špatně umístěný, a já fyzicky ověřil jeho špatné umístění dle mapy, a ona mi řekne, že je všechno v pořádku, a že to snad ona musí vědět líp, tak je jasné, že je někde něco špatně. Málokdy je totiž spolupráce tak vstřícná, jako s Komerční bankou, kdy po jednom telefonátu došlo k okamžité opravě umístění chybně zadaného umístění bankomatu. A navíc mne odpovědná pracovnice požádala, že jestli u nich zjistím závadu, ať je na ní upozorním, že takovou spolupráci jedině vítají...
Šestý kraj hotov! V Olomouckém kraji v Zábřehu je ještě potřeba ověřit bankomat na nádraží ČD. On tam určitě byl. Sám jsem ho zadával. Jenže nedávno otevřeli v Zábřehu Kaufland kde je nově i bankomat ČS. Vypadá to, že ho jen přestěhovali z nádraží. Protože na webu spořitelny žádný "záznam" na nádraží není.
Tak jestli to může někdo zkouknout ? ...(byl umístěn ve vestibulu někde u ČD centra)