Založil jsem tento thread proto, abychom se vzájemně informovali o tom, kdo kdy bude na dovolených. To proto, abychom předešli tomu, že se budou rojit dotazy, proč jsou moje záznamy ve frontě tak dlouho a nikdo s tím nic nedělá. Určitě admini, kteří mají přístup do všech kategorií, se budou snažit občas autorizovat i jiné záznamy, než svoje, ale sami toho mají také dost a navíc znovu připomínám, nikoho z nás tato práce neživí. Takže trochu shovívavosti, prosím.
Jinak já od zítřka nejsem a nebudu buď do 31.7. nebo možná až do 5.8.
Správce Rozhleden má dovolenou či emigroval? Já že jsem před 14 dny chtěl jednu neexistující zrušit a druhou existující posunout cca o 400 metrů a nic .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Právě jse se na skok vrátil z dovolené a zítra opět na týden odjíždím (jestli vydrží počasí,jinak zdrhnu domů ). Svoji frontu žádostí jsem vyčistil, co se nastřádá za příští týden (23.7. - 29.7.) udělám po návratu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Baharisi - taktéž příjemnou plavbu a hezké počasí. No a pokud narazíš uprostřed velké louže na radar či jiný BZ, věz že to bude asi chybička v databázi POI.
Šťastný návrat do suchého doku.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Děkuji za slova účasti.
Jestli budete zlobit, přenesu sem databázi majáků všech světových moří a uvidíte, jak se zase položí server.
Končím, definitivně vypínám a jedu. Čau.