![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
Navigacia ako budiky na motorku, prosim o radu.
Moderátor: Scorpio_cz
Navigacia ako budiky na motorku, prosim o radu.
Nazdar, mam navigaciu mio c710 s igo primo, pripadne mam aj igo 8. Chcel by som vediet ci by sa tato navigacia nedala pouzit ako pristrojova doska tj. mam streeta bez budikov a viem ze navigacia ukazuje rychlost, vysku, pocet ostavajucich km do ciela... , ale ja by som chcel vediet ci nahodou nie je nejaky softver ze by sa mi vlastne ukazal na celom displeji rychlomer a merac prejdenej vzdialenosti bez nutnosti zadavat ciel. Dakujem za odpovede. Dufam ze som to napisal tak ze sa to da pochopit ![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
- Scorpio_cz
Re: Navigacia ako budiky na motorku, prosim o radu.
Ahoj,
pro navigaci IGO bývaly k dispozici SKINY, které upravovaly a rozšiřovaly možnosti IGO a zobrazení na obrazovce.
Domnívám se, že jsem někde viděl skin který uměl zobrazit digitální rychloměr přes celou obrazovku, ale nevím zda potřeboval trasu.
Dále někde v IGO - myslím že to byl skin DiMkA, bylo možnost zapnout "denní počítadlo" - tam se pak načítaly denní nájezdy.
Nebylo to moc přesné - ono přece jen i GPS přijímač občas solidně "uskočí", ale IGO má myslím záznam trasy do souboru, takže by se to dalo dodatečně opravit.
Snad jsem alespoň částečně odpověděl na otázku.
pro navigaci IGO bývaly k dispozici SKINY, které upravovaly a rozšiřovaly možnosti IGO a zobrazení na obrazovce.
Domnívám se, že jsem někde viděl skin který uměl zobrazit digitální rychloměr přes celou obrazovku, ale nevím zda potřeboval trasu.
Dále někde v IGO - myslím že to byl skin DiMkA, bylo možnost zapnout "denní počítadlo" - tam se pak načítaly denní nájezdy.
Nebylo to moc přesné - ono přece jen i GPS přijímač občas solidně "uskočí", ale IGO má myslím záznam trasy do souboru, takže by se to dalo dodatečně opravit.
Snad jsem alespoň částečně odpověděl na otázku.