stáhnutí POI nefunguje

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
Odpovědět
killick

stáhnutí POI nefunguje

Příspěvek: # 2279Příspěvek killick

mám problém. Opravdu nejde stáhnout nic z http://online.poi.cz/ . ani v IE ani v Mozile. Chci si stáhnout všechny radary. Ale ikonka stahnout nefunguje, protože kdyz na ni kliknu , zobrazí se pouze bílá obrazovka a dole je napsáno hotovo. Ale žádné známky že by se to chtělo stahovat.

Může mi někdo prosím poradit???
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 2282Příspěvek Baharis

Díval jsem se na to a normálně to jde. Kliknu na ikonu zelené diskety - Chcete soubor otevřít nebo uložit? - Uložit jako - a je tam kde chci.
Nevím, co by na tom nemělo fungovat...... Když tak popiš step by step (a podrobně) co otvíráš, na co klikáš, co to říká.
GARMIN nüvi 670
faltak

Příspěvek: # 2283Příspěvek faltak

taky mi to slape..kliknu na ikonu zelene diskety a jde to
killick

Příspěvek: # 2284Příspěvek killick

Přes větší čekání u IE to nějakým způsobem stáhnu. Zkoušel jsem to u více lidí, a stahuje to bezproblémů. Zkusil jsem přeinstalovat mozilu, ale ani to nepomohlo. Tak si myslím, že to bude nějak v tom...

Mám taky problém, jak veškeré radary mám dát do jedné složkdy, aby v GPS byly pod jedním jménem...
Gumídek

No nevím

Příspěvek: # 2287Příspěvek Gumídek

killick píše: Přes větší čekání u IE to nějakým způsobem stáhnu. Zkoušel jsem to u více lidí, a stahuje to bezproblémů. Zkusil jsem přeinstalovat mozilu, ale ani to nepomohlo. Tak si myslím, že to bude nějak v tom...

Mám taky problém, jak veškeré radary mám dát do jedné složkdy, aby v GPS byly pod jedním jménem...
Nevím,jestli to je nejlepší řešení....Aspoň poměrová měření bych dal extra.Ukazují ti začátek a konec.Byla by škoda,mít to v navigaci,a pak zbytečně zaplatit pokutu.Přemýšlej o tom... :wink:
Odpovědět