Zdravím,
Můžete poradit kvalitní zdroj pro POI všech obcí a měst ČR a SR a všech ulic větších měst ČR?
Preferuji kompletnost a aktuálnost, ideálně zdroj který je periodicky atualizován.
Obce a ulice
Re: Obce a ulice
Mohl bys tuto otázku nějak vysvětlit ??? Zde jsi na webu POI ??? Tak kde chceš hledat zdroj ??
No já to chápu tak, že si myslí že někdo všechno udělá za něj a zadarmo a on bude jen stahovat. Asi si myslí že je někde nějaký web podobný jako poi.cz ale v lepším .
Trumpeto; tady jsou jen ty záznamy, které někdo ve svém volném čase zadá nebo opraví. Neexistuje a asi jen tak hned existovat nebude žádný jiný a lepší "zdroj" komplet aktuálních poi bodů(Já tedy o ničem jiném lepším nevím.). Nezbývá ti nic jiného než přidat ruku k dílu, třeba přidáním nebo opravou poi bodů v tvém okolí. On to totiž jen tak někdo jiný neudělá. Jedině pak budeš spokojený s aktuálností a kompletností. Tady to funguje stylem sami pro sebe.
Jinak si musíš vystačit s používáním on-line mapama na mapy.cz nebo google. Jenže i tam jsou chyby.
Trumpeto; tady jsou jen ty záznamy, které někdo ve svém volném čase zadá nebo opraví. Neexistuje a asi jen tak hned existovat nebude žádný jiný a lepší "zdroj" komplet aktuálních poi bodů(Já tedy o ničem jiném lepším nevím.). Nezbývá ti nic jiného než přidat ruku k dílu, třeba přidáním nebo opravou poi bodů v tvém okolí. On to totiž jen tak někdo jiný neudělá. Jedině pak budeš spokojený s aktuálností a kompletností. Tady to funguje stylem sami pro sebe.
Jinak si musíš vystačit s používáním on-line mapama na mapy.cz nebo google. Jenže i tam jsou chyby.
Ano, a není tam těch chyb málo. Uvědom si, že tyto ostatní věci fungují na principu telefonních seznamů. Kdo chce, tak zaplatí a je tam....Jediný zdroj, kde se to dělá zdarma a ve svém volném čase je zdejší web. A chválí nás celá Evropa. Web podobného typu srovnatelné kvality v Evropě neexistuje...
Jsme daleko aktuálnější než spousta webů, kde to dělají placení lidé...
je vidět, že nick "trumpeta" byl dobře zvolen....No comment...
Jsme daleko aktuálnější než spousta webů, kde to dělají placení lidé...
je vidět, že nick "trumpeta" byl dobře zvolen....No comment...