Policejní kontrola

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
slofik1

Policejní kontrola

Příspěvek: # 9654Příspěvek slofik1

Tak jako jsou mista kde stoji policejni hlidky s radarem,nebo stacionární radar nestalo by zato udělat i mista kde jsou časté kontroly i bez radarů?Jestli je to blbost tak nato zapomente.Sory
pschonmann

Re: Policejní kontrola

Příspěvek: # 10608Příspěvek pschonmann

Mohla by se tato kategorie slučovat i s radary ?
Obrázek
Docent

Příspěvek: # 10617Příspěvek Docent

Mne by docela zajímalo, co před POI Policejní kontrola uděláte? Zatáhnete za ručku, otočíte se o 180°a budete pelášit opačným směrem? Zastavíte a zaběhnete do trafiky koupit si lékárničku a trojúhelník? Připoutáte se, i když se normálně nepoutáte? Rozsvítíte a budete doufat, že si benga nevšimly, že nesvítíte?
Sorry že se ptám, mám řidičák směšných 31 let a v sobotu a v neděli občas nejezdím, takže mně zkušenější jistě odpoví, k čemu je tahle kategorie dobrá...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10623Příspěvek Baharis

Možná patřím k těm zkušenějším pokud jde o dobu vydání, já jej mám 35 let.
Tak ti teda poradím, udělej to jako já. Vůbec si ji do GPS nenahrávej. Nemusíš se bát. Namátkové kontroly které provádí radikální křídlo poi.cz, tuto kategorii nezařadilo do seznamu povinných bodů.
Stačí to tak? :mrk: :usmev:
GARMIN nüvi 670
Henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10624Příspěvek Henry

Jo jo, krásně řečeno :usmev:
Tato kategorie bude asi hlavně sloužit Inspekci ministerstva vnitra, která kontroluje kontroly :jupi:
Gumídek

Příspěvek: # 10627Příspěvek Gumídek

No,když někdy vidím,co jezdí po silnici, a kdo a v jakém stavu to řídí,tak mám pocit,že tuším,kdo tuto kategorii potřebuje,a kdo jí bude mít v navigacích.Více to radši komentovat nebudu.
P800

Příspěvek: # 10637Příspěvek P800

Já naopak s touto kategorií souhlasím. Je mnoho míst, kde se chybuje a Policie tato místa sleduje. Je dobré mít upozornění, že mám zbystřit a provést sebekontrolu pozornosti.
Docent

Příspěvek: # 10638Příspěvek Docent

Henry píše:Tato kategorie bude asi hlavně sloužit Inspekci ministerstva vnitra, která kontroluje kontroly :jupi:
Tak to mne nenapadlo :palce: . Protože pokud by to chtěl používat někdo k tomu, aby se kontrolám vyhnul, tak se mu to dost prodraží, v Cholíně třeba stávají za mostem přes Vltavu a objet to znamená pár desítek km navíc :cheers: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
slofik1

Příspěvek: # 10639Příspěvek slofik1

Jak tak koukám na reakci všech přítomních tak jsou všichni 100% šoféři.Já dělám řidiče z povolání 32let a věřím že je dobré když tě někdo upozorní na časté kontroly policie.Položte si ruku na srdce,každý má ten pás zapnutý za jizdy atd.v pořádku kotoučky,správně rovnoměrně naložený náklad a mnoho dalších věci které si celníci nyní vymýšlejí.Myslim si zě to není zas tak zbytečné toto téma.Ale jak už tu někdo napsal kdo nechce nemusí stahovat.
Docent

Příspěvek: # 10641Příspěvek Docent

Takže když ti začne navigace kvíkat, že jsi 300 metrů před policejní kontrolou, zastavíš a půjdeš zkontrolovat upevnění nákladu :zamysl: ?
P800

Příspěvek: # 10642Příspěvek P800

Považuji za optimální nastavení 500m před hlídkou, to je tak akorát pro kontrolu světel, pásů a podobných zapomínátek. Nakonec, kdo nechce, nemusí tento POI používat.
slofik1

Příspěvek: # 10654Příspěvek slofik1

Pro docenta.Nepujdu kontrolovat náklad ale dám si příště pozor nebo to povím kamarádovi který tam jede.Jsou tu mnohem blbější BZ ale jak už bylo řečeno,kdo nechce nemusí stahovat.
vilik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 10667Příspěvek vilik

Možná, že by bylo na čase přestat se tady handrkovat. Kdo má zájem tuhle kategorii moderovat, ať se do toho pustí a kdo to bude považovat za užitečné, tak si to stáhne. Ostatní to mohou přehlížet jak širé, rodné lány. :grin:

Pro mě jsou důležitější radary.

To, že někde často chytají je sice dobrá informace, ale když mě navigace pípne pár set metrů před místem, stejně už nic neudělám. Tím mám na mysli připoutat se, rozsvítit, vyhodit mobil oknem, nebo dopít pivo. Na to by měl každý myslet v okamžiku, kdy zasedne za volant.

A kontrolovat trasu před výjezdem, jestli tam náhodou není místo častého výskytu a plánovat trasu jinudy, kde také zjistím abnormální výskyt, tak bych jen plánoval, plánoval a plánoval, ale zůstal v garáži. :grin:

Tímto nechci moralizovat a dávat nějak najevo, že jsem vzorňák. :usmev:
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
imaster

Příspěvek: # 10668Příspěvek imaster

P800 píše:Považuji za optimální nastavení 500m před hlídkou, to je tak akorát pro kontrolu světel, pásů a podobných zapomínátek. Nakonec, kdo nechce, nemusí tento POI používat.
Přesně tak to dělám i já.
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003

imaster@seznam.cz
Docent

Příspěvek: # 10675Příspěvek Docent

vilik píše:ale když mě navigace pípne pár set metrů před místem, stejně už nic neudělám.
No, něco přece... Dát si panáka na kuráž, protože řidič má být odvážný a veselý :cheers: .
Odpovědět