Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Před časem jsem stáhnul radary z POI a GPS mi pak v závislosti na rychlosti dávala zvukové znamení, pokud jsem v určitém okruhu radaru jel vyšší rychlostí než povolenou. Minulý týden jsem stáhnul nový soubor (*.gpx)a po nahrání do GPS je ticho. Je potřeba něco nastavit? Při stahování, při nahrání do GPS nebo v GPS? Díky za info.
- pschonmann
Re: Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Pokud nahravas gpx, tak musis pres poiloader. Je mozne ze to zde neni nastaveno, ale v poiloaderu je moznost si nastavit radius a vsechny veci rucne. tak jen do toho.
Díky za radu, pomohla. GPS MAP 60CSx potřebuje, aby radary byly rozděleny do souborů podle rychlostí. Rozdělení na stacionární, úsekové a mobilní, jsem tedy předělal na 50, 60, atd. a pak už si s tím POI Loader uměl poradit a ke každému bodu z příslušného souboru přiřadil okruh a rychlost.
Minosr:
uz nakou chvili nad tim badam a stale se mi to nedari![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
nemohl byy sem dat podrobnejsi navod ???
Dikes moc
uz nakou chvili nad tim badam a stale se mi to nedari
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
nemohl byy sem dat podrobnejsi navod ???
Dikes moc
household:
Dikes za navod, kestli jsem to spravne pochopil, tak musim editovat polozku po polozce
no skvely
tak asi na to hodim bobek ![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
Dikes za navod, kestli jsem to spravne pochopil, tak musim editovat polozku po polozce
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
![Blik :!:](./images/smilies/icon_blik.gif)
![Velky úsměv :grin:](./images/smilies/icon_velkyusmev.gif)
V podstate áno musíš to rozhadzať. Potom to funguje super.
Robím to takto:
Otvorím si Mapsource 2x v jednom všetky radary stiahnute z poi.cz a druhý prázdny.
Potom v prvom označím napr všetky 40km/h - kliknem myšou na prvý v zozname, stlačím pravý shift (držím) a kliknem na posledný v zozname 40km/h. Označí mi ich na modro. Potom CTRL+X tým sa zmažú - prekliknem sa do 2 mapsourcu a CTRL+V a vloží mi ich tam. Potom súbor uložiť ako "CZ radar 40" potom CTRL+A (označí všetko) DELETE. Znova sa prekliknem do 1 Mapsource a postup opakujem zo všetkými rýchlosťami.
Inak rýchlejšie to neviem. Uvítam aj ja rady ak sa to dá urýchliť.
Robím to takto:
Otvorím si Mapsource 2x v jednom všetky radary stiahnute z poi.cz a druhý prázdny.
Potom v prvom označím napr všetky 40km/h - kliknem myšou na prvý v zozname, stlačím pravý shift (držím) a kliknem na posledný v zozname 40km/h. Označí mi ich na modro. Potom CTRL+X tým sa zmažú - prekliknem sa do 2 mapsourcu a CTRL+V a vloží mi ich tam. Potom súbor uložiť ako "CZ radar 40" potom CTRL+A (označí všetko) DELETE. Znova sa prekliknem do 1 Mapsource a postup opakujem zo všetkými rýchlosťami.
Inak rýchlejšie to neviem. Uvítam aj ja rady ak sa to dá urýchliť.
Dikes, zkusim to prubnout
ale vzhledem me netrpelivosti nevim, nevim ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Úsměv :usmev:](./images/smilies/icon_usmev.gif)
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Je to možná také řešení, ale je to jako drbat se za uchem levou nohou. Pokud si v uživatelském panelu zaškrtneš radary pro Garmin, tak v záhlaví na Online.poi.cz se zobrazí ikona radary pro garmin a když ji odklikneš, máš rozházené všechny radary dle rychlosti a typu do samostaných gpx spolu s ikonou bmp.
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan