Moooc prosím o pomoc Nuvi 200
Moderátor: freewall
-
Moooc prosím o pomoc Nuvi 200
Ahoj všichni,moc vás prosím o pomoc.Nechtěně jsem si smazal z navigace Nuvi 200 soubor gmapbmap.img a bez něj mi navigace nefunguje,nemáte někdo tu samou navigaci a mohli byste mi třeba hodit odkaz na stažení tohoto souboru nebo mi jej poslat v příloze na můj email salamhusajn@seznam.cz Díky předem každému.
Re: Moooc prosím o pomoc Nuvi 200
pokusim se poslat mailem.....
snad dojde
snad dojde
Zdravim vsechny, nechci zakladat dove tema proto pokrascuji zde topicu pac taky prosim o radu.
Dostala se mi do ruky navigace nuvi 200 ktera se porad dokola restartuje (Otec experimentoval) nabehne jen uvodni obrazovka kde je napsano nuvi 200 a rok vydani 2008 a pak to spade a zase dokola, zadne tlacitka se neukazou jen porad do kola restart.
Zkousel jsem restart, ktere je dole ze zadu v pravo a porad nic.
Co se tyce navigace je bez sd katy. Mozna porizeni sd karty a nahrani noveho softu na sd kartu by problem vyresilo, ale pred koupi bych rad slysel par rad od Vas.
Kdyz pripojim navigaci pres usb kabel k PC tak ji vubec nenajde.
Dekuji vsem za radu.
Dostala se mi do ruky navigace nuvi 200 ktera se porad dokola restartuje (Otec experimentoval) nabehne jen uvodni obrazovka kde je napsano nuvi 200 a rok vydani 2008 a pak to spade a zase dokola, zadne tlacitka se neukazou jen porad do kola restart.
Zkousel jsem restart, ktere je dole ze zadu v pravo a porad nic.
Co se tyce navigace je bez sd katy. Mozna porizeni sd karty a nahrani noveho softu na sd kartu by problem vyresilo, ale pred koupi bych rad slysel par rad od Vas.
Kdyz pripojim navigaci pres usb kabel k PC tak ji vubec nenajde.
Dekuji vsem za radu.
Zkus tento odkaz, snad pomůže. Zde
Naposledy upravil(a) Chip.cz dne 18.12.2010, 13:52, celkem upraveno 1 x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
Zdravim vsechny a prosim o radu.
Nechci zakladat nove vlakno a proto jsem to nacpal sem.
Byla mi Jeziskem nadelena Nuvi 200. Vse je OK, akorat pokud me navigace vede k jakemukoliv cili, vlevo dole na displeji se ukazuje "Cas prijezdu" do cile. Nelze to nejak zmeni, aby navi ukazovala aktualni rychlost pohybu?? Cas prijezdu se mi zda jako info o nicem.
Predem vsem moc dekuji za pripadene rady.
Cau
Nechci zakladat nove vlakno a proto jsem to nacpal sem.
Byla mi Jeziskem nadelena Nuvi 200. Vse je OK, akorat pokud me navigace vede k jakemukoliv cili, vlevo dole na displeji se ukazuje "Cas prijezdu" do cile. Nelze to nejak zmeni, aby navi ukazovala aktualni rychlost pohybu?? Cas prijezdu se mi zda jako info o nicem.
Predem vsem moc dekuji za pripadene rady.
Cau