Hledám šikovného člověka na zpracování stopy do Oregona

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Odpovědět
klaun

Hledám šikovného člověka na zpracování stopy do Oregona

Příspěvek: # 46214Příspěvek klaun

Ahoj, hledám někoho kdo by mi pomohl s úsekem mapy zhruba 1500km stopy (track). Jde o to nasázet tam upozornění na důležitá místa. Finance jsou k dohodě mezi námi.
Popis: Mám vytyčenou stopu do Oregona a všude na této stopě bych potřeboval zaznačit studánky, možnosti ubytování a možnosti jakéhokoliv občerstvení. To vše v nějakém rozumné dostupnosti od trasy. To znamená klidně i kilometr, dva od trasy pokud to nebude kolmo na vrstevnice = větší stoupání či klesání.
Sám na to nemám dostatek času ani zkušeností se softwarem. Což já se to naučím ale opět ten časový problém..
janinka012

Re: Hledám šikovného člověka na zpracování stopy do Oregona

Příspěvek: # 46220Příspěvek janinka012

no tak to jsem zvedava ale prace tak na nekolik mesícu... :usmev:
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
klaun

Příspěvek: # 46225Příspěvek klaun

Ok, možná jsem měl upřesnit, že stopa vede opuštěnějšími místy. Takový bod je nejčastěji po 10km, obvykle ještě méně často.
klaun

Příspěvek: # 46397Příspěvek klaun

Ahoj, můžete mi prosím poradit? To co jsem projel se mi zaznamenalo jako stopa. Po cestě jsem si označil různá místa, kde mě co zajímalo. Teď jsem dostal jinou stopu a potřeboval bych si tam ta označená místa přenést. Je to nějak jednoduše možné? Díky

PS: kdyby šlo u Oregona 450 zapnout zvukové upozornění když se člověk k tomu bodu přiblíží třeba na 1km, moc by mi to pomohlo.
Odpovědět