Ahoj, asi to není nic složitého (tak mi nenadávejte ), ale budu příští týden měnit po letech svoji babičku (Nuvi 660) za 2595T a rád bych si přetáhnul uložené oblíbené body/body zájmu bo jak se to jmenuje - prostě uložená místa kam občas jezdím. Poradíte mi prosím jak to udělat?
Garmin nüvi® 2597 LMT City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
Většina lidí to dělá tak, že to necpe do oblíbených ale udělá si svou kategorii, kam si ty body nacpe, a pak je import daleko jednodušší. Vůbec nezáleží na výrobci navigace...U všech je tento postup daleko lepší a jednodušší. Vyzkoušeno léty a několika výměnami navigace...
Díky za rady ještě včera večer jsem zkusil toto : oblíbené jsem stáhnul přes Mapsource do souboru "trasové body.gdb" - až připojím novou navi, tak to tam vyexportuju a bude to - předpokládám, že by to mělo gungovat? Pokud ne, vyzkouším vaše varianty - díkes moc
Garmin nüvi® 2597 LMT City Navigator Europe NTU 2018.10 - Map+HT+PA+P,March 17
Gumajz píše:Většina lidí to dělá tak, že to necpe do oblíbených ale udělá si svou kategorii...
Mohl by jsi prosím nastínit, dát odkaz, popřípadě umístit obrázek jak to nacpat jinam? GPS čte tyhle informace ze složky gpx, nebo poi a není mi jasné, který soubor by ještě akceptoval.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2 „Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
To je úplně nejjednodušší postup. Pak to ještě někteří dělají tak, že si v navigaci vytvoří kategorii, a do té pak cpou vlastní body. Ta se také zálohuje lépe než oblíbené. Protože z některých navigací dokonce nejdou oblíbené přenést jinam...