Stacionár 17363 [S70] Liberec, tunel, směr Praha
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Stacionár 17363 [S70] Liberec, tunel, směr Praha
Návrh na vyřazení:
Tento radar je dle mého ve skutečnosti jenom "strašák". Stejný inforadar je ve Svoru, Horním Podluží a na Studánce, které už z kategorie stacionárů byly odstraněny a zavedeny do kategorie Info_rychlost. Proto navrhuji jeho zrušení. Návrh na zavedení do kategorie Info_rychlost jsem už zadal.
Tento radar je dle mého ve skutečnosti jenom "strašák". Stejný inforadar je ve Svoru, Horním Podluží a na Studánce, které už z kategorie stacionárů byly odstraněny a zavedeny do kategorie Info_rychlost. Proto navrhuji jeho zrušení. Návrh na zavedení do kategorie Info_rychlost jsem už zadal.
Re: Stacionár 17363 [S70] Liberec, tunel, směr Praha
Tak tomu zase dáme týden,očekávám nějaké reakce...
- Scorpio_cz
Jel jsem tam cca 3x minulý týden, hlavu jsem si mohl ukroutit, ale radar jsem neviděl.
Ale že jsem ho neviděl neznamená že tam není.
Ale že jsem ho neviděl neznamená že tam není.
Nevím proč chcete tento radar v Liberci do tunelu ve směru na Prahu dát do info rychlosti, tento radar má zároveň fotograf, pomocí něhož zaznamená překročení rychlosti 70km/h. Tento radar narozdíl od protisměrného vidíme na očích!!!
Ještě musím dodat, že nad silnicí do tunelu směr Praha je umístěn radar s fotografem a za ním je hned kamera na točená do tunelu.
- Scorpio_cz
Skvělé, díky za info, aspoň víme že to má zůstat v radarech
Zdarec,mám antiradar Valentino a ten mi tam každopádně radar zaznamenává,takže bych určitě vycházel z toho,že tam je!!!
TomTom730,Western & Central Europe v810,North_America_810,Central and Eastern Europe v.810.1887, Aplikace 8.201,System 5.5105-AUDI A8
Tento radar opravdu fotograf nemá. A nebo mám neviditelné auto Je to jenom "strašák", který se rozsvítí a blikne, abyste si mysleli, že fotí Už na mě blejsknul tolikrát, že bych musel být alespoň 3x vybodovaný a unezpečuji, že mám konto stále čisté. Je to stejný radar, jako je na Studánce, v Horním Podluží nebo ve Svoru. Prostě psychologická brzda.
Samozřejmě, že ho antiradar zaznamenává, nějak přeci musí ta cedule zjistit, kdy se má rozsvítit
Samozřejmě, že ho antiradar zaznamenává, nějak přeci musí ta cedule zjistit, kdy se má rozsvítit
Antiradar vám samozřejmě zaznamená i ceduli,protože nějak tu rychlost změřit musí.
Kdyby tento radar byl pouze strašákem, v tom případě všechny ostatní radary tohoto typu by musely být též strašákem. Jednou jsem už od něho vyfasoval pěkný obrázek
Kmochy píše:Tento radar opravdu fotograf nemá. A nebo mám neviditelné auto Je to jenom "strašák", který se rozsvítí a blikne, abyste si mysleli, že fotí Už na mě blejsknul tolikrát, že bych musel být alespoň 3x vybodovaný a unezpečuji, že mám konto stále čisté. Je to stejný radar, jako je na Studánce, v Horním Podluží nebo ve Svoru. Prostě psychologická brzda.
Já bych řekl, že tvé auto je fantóm
No nic,je vidět,že se dalších reakcí nedočkáme. Takže ho nechávám a zamykám...