Úsekové měření-Praha 4, Spořilovská-50km/h
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Úsekové měření-Praha 4, Spořilovská-50km/h
Víte něco o měření Spořilovské směr do centra, mezi sloupy VO č. 415048 a 415030 ? Byla vyměněna dodatková tabulka že 50Km/h platí pouze pro kamióny za cedulku Omezení hluku. (Tedy aktuálně je tam 50-ka pro všechny !) Zajímalo by mě, jestli se tam měří (nebo je to jen telemetrie).
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úsekové měření-Praha 4, Spořilovská-50km/h
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/doprava ... hlost.html
Dle výše uvedeného funkční měření (položka 103). A na povolenou rychlost jsi si odpovědel sám - 50km/hod
Dle výše uvedeného funkční měření (položka 103). A na povolenou rychlost jsi si odpovědel sám - 50km/hod
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Takže otázka byla zodpovězena, a pro příště - není žádné průběhové měření...Ale úsekové....
Dík za opravu názvu, jasně "úsekové měření"..., ještě k tématu, stejné úsekové měření i směrem na Brno (dole je také cedule měření rychlosti a vyměněna tabulka "pro kamióny" za obligatorní "omezení hluku"... A pro po...nevíte jak je to s převodem těch EU měření na standardní úsekové, nebyla tam nějaká podmínka, že se tato technologie nesmí použít k postihu ? (díky)
Hele, nic proti, ale kdyby jsi si pročetl téma věnované těmto měřením, tak to nebudeme psát znovu. Takže je tu pole hledat, zadáš si slovo, které hledáš, a ono ho to najde...Je tam o tom vše. Co to je, na jak dlouho to je, jak je to označené atd.....
A když jsem takový šťoura. Žádné "a pro po" není...Píše se "á propos"...a znamená to : mimochodem, abych nezapomněl...Je to z latiny...
A když jsem takový šťoura. Žádné "a pro po" není...Píše se "á propos"...a znamená to : mimochodem, abych nezapomněl...Je to z latiny...
Vážený pane, děkuji za vysvětlení jak se používá vyhledávání, bez této rady nevím jestli bych si poradil... Opravdu se omlouvám, že jsem v mém kmetském věku založil příspěvek s chybným názvem typu měření rychlosti a omlouvám se taktéž za chybné použití latinského výrazu v počeštěné verzi,už Vás nebudu otravovat... Te deseo suerte en tu vida.
Klid, nemáte smysl pro humor ??? Ach jo....
To nebyla rada, jak vyhledávat, ale jen jemné upozornění, že to tu je ...A také jsem to napsal z důvodu, abychom to tu nepsali pořád dokola, protože uživatelé jsou líní číst...
A vzhledem ke kmetskému věku (to jste napsal vy, mně také není 25, a už ani 35- a zbytek si doplňte..) by jste se neměl již urážet...
Omlouvám se, ale španělsky, ani portugalsky nemluvím, pouze anglicky...
To nebyla rada, jak vyhledávat, ale jen jemné upozornění, že to tu je ...A také jsem to napsal z důvodu, abychom to tu nepsali pořád dokola, protože uživatelé jsou líní číst...
A vzhledem ke kmetskému věku (to jste napsal vy, mně také není 25, a už ani 35- a zbytek si doplňte..) by jste se neměl již urážet...
Omlouvám se, ale španělsky, ani portugalsky nemluvím, pouze anglicky...
Kdyz uz se v tom stourame, "á propos" se pise "à propos", a z latiny to az tak neni (a nebo z daleka = propositum) ale z francouzstiny, "à propos" (ad litteram).Gumajz píše:A když jsem takový šťoura. Žádné "a pro po" není...Píše se "á propos"...a znamená to : mimochodem, abych nezapomněl...Je to z latiny...
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ted Garmin 3597, drive Garmin 3790, Garmin 760
Ted Garmin 3597, drive Garmin 3790, Garmin 760
Omlouvám se....ta čárka má být opravdu otočená, a pak je jasné, že je to francouzština...Sypu si popel na hlavu....
Tak jsme si vysvětlili úsekáč Spořilovská a mohu téma zamknout. Pokud někdo bude něco chtít dodat, tak SZ a já téma odemknu....Děkuji...