![Měsíc :pulka:](./images/smilies/icon_mesic.gif)
2 Nové stacionáry Praha - Zálesí, Modřanská
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: 2 Nové stacionáry Praha - Zálesí, Modřanská
Sice má uživatel jen jeden příspěvěk, ale jeho vstup sem musím okomentovat takto: LÍNÁ OVCE a takové ať platí! ![Měsíc :pulka:](./images/smilies/icon_mesic.gif)
![Měsíc :pulka:](./images/smilies/icon_mesic.gif)
Jen pro info - za překročení té 30 na Zálesí rozesílá městská policie rovnou "poukázku" na 600 Kč (při změřené rychlosti 43 km/h) a nechce nic dalšího vědět (tedy je to bez bodů jen za odpovědnost provozovatele vozidla). Kolegyně od matky z práce to měla v březnu celkem za 1200,-...
Falmi
Falmi
Jj, zrovna dneska mi takovej liebesbrief ukazoval kolega... ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
TomTom GO 5200
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
TomTom GO 5000
TomTom ONE IQ Routes Europe Traffic
Holt tam jedu 30, ať se všichni staví na hlavu. Jsou to moje "papíry"....jen to neničí fér vůči jiným, kterým ty body odečtou. Např. taxíky. Ty mají evidovanou RZ, a tam úřady nediskutují. ...
Že by diskriminace před zákonem, kvůli způsobu vlastnictví.![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
De facto ano....Jelikož je mé vozidlo evidováno jako taxi, tak se ani nemohu vymlouvat na osobu blízkou. Jen v případě, že by bylo odstraojené. Jinak, při uvedení osoby blízké, bych přišel o licenci....Znamenalo by to, že jsem řízení vozu taxislužby svěřil člověku, který nemá licenci....
Oba radary zadány, téma zamykám....