Zdravim,
mam Mio Moov 330 (Model No.:N179). Ked som odtialto stiahol subor s radarmi import.txt a umiestnil ho do adresara Program Files\MioMap\SpeedCams a odpojil USB, tak mi Mio vyhlasilo:
Fatal Application Error
Application MioMap.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
Program: MioMap.exe
Exception: 0xC0000005
Address: 0011D5CC
Ked import.txt vymazem, tak sa Mio nastartuje normalne, ale samozrejme bez radarov.
Vie niekto, co s tym?
Dik.
Fatal Application Error pri importe radarov (Moov 330)
Re: Fatal Application Error pri importe radarov (Moov 330)
Tak sa mi zda, ze ten import.txt nie je korektny. Nevymenil ho niekto omylom? Su tam foldre - pamatne stromy, nudaplaze atd. A pravdepodobne ani format nie je taky, aky Moov ocakava.
Nema niekto odlozenu verziu import.txt, ktoru nahral do Moov a fungovala?
Dik.
Nema niekto odlozenu verziu import.txt, ktoru nahral do Moov a fungovala?
Dik.
Už by to mělo jet - chyba v nastavení práv jedné složky. Postiženy byly všechny stažení souborů, které byly změněny odpoledne po třetí hodině. Takže pokud se vás to týká, tak si zkontrolujte, co jste vlastně stáhli
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Tak to, co som stiahol vcera malo uplne iny obsah. Myslim, ze teraz to uz pobezi (vyskusam az vecer - navigaciu som nechal doma).
Dik za opravu.
Dik za opravu.
Ahojte, tak přesně tohle se mi stalo předevčírem, cca 2km od cíle. Mám Mio Moov 370. Zapískal nějaký nepříjemný zvuk, ukázala se ta výše popsaná tabulka a zamrzlo to. Vypnul jsem to natvrdo a po 3 minutách opět zapnul - a ono to jelo normálně bez problému a už se to neobjevilo.
Takže stejně jako u PC - restart a je klid (teda aspoň doufám)!!!
Takže stejně jako u PC - restart a je klid (teda aspoň doufám)!!!
Kusys
Tato hláška mě 2x naskočila při jízdě v rozmezí 15km.Po druhém resetováním to už šlapalo.
Henry píše:Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Bývá zvykem dávat za tento omyl jako odškodnění šestsettrojku .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .