mapy 890.
Re: mapy 890.
Může někdo prosím vyzkoušet v terénu jestli už je situace správná, jedná se o strahovský tunel. Díky - já budu aktualizovat až večer!
http://mapy.cz/#x=14.385362&y=50.088783 ... 0.088721_1
vypada uz takto?
http://mapy.cz/#x=14.385362&y=50.088783 ... 0.088721_1
vypada uz takto?
Jo, je to tam už tak, jak to tam vypadá. S vyjímkou té prozatímní spojky.....Ale ta není důležitá...
A na křížení Veselské doplněn ten nájezd ze Kbelské na Veselskou....
Umí už konečně TT s novou mapou navigovat na čísla popisné v ČR?
čísla popoisné stále neumí, Zlín- T. Bati je stále nepřítomen
Jurach: Budou se vsichni mit na svete dobre?
Kód: Vybrat vše
Na blbou otázku ještě blbší otázka...
Z tech dvou otazek - ktera je blbejsi?
Čísla popisná v 890
Čísla popisná stále nejsou....
TomTom ONE (V.4), TomTom Go 610 a Garmin eTrex 30 se stále aktuálními podklady . . .
V názvech ulic a měst jsou již použité háčky, takže čeština konečně plná...
To je tím, že se ti název oficiální verze Navcore srovnal s řadou x50, takže máš i stejnou mapu, proto máš i ty háčky..... v minulosti byla verze map pro x30 a x50 různá, háčky byly jen u x50...
TT XL IQ, Navcore 9.061,Central and Eastern Europe 865.3245,
Aha, to jsem fakt netušil...
Dobrý den,
mám problém při stahování nové mapy do navigace TOMTOM930T došlo k přerušení spojení.Po jeho obnovení jsem novou mapu stáhnul a nainstaloval.Navigace však po restartu nenaběhla.Po té jsem provedl obnovení dat ze zálohy a navigace naběhla-samozřejmě se starou mapou.Když jsem však chtěl po té opět stáhnout novou mapu vyskočí tabulka "Došlo k chybě Tento soubor je neplatný : D:Docume~¨1\Locals...\Temp\347329.toc".Mohu ještě nějakým způsobem novou mapu Evropy stáhnout.Děkuji za radu
mám problém při stahování nové mapy do navigace TOMTOM930T došlo k přerušení spojení.Po jeho obnovení jsem novou mapu stáhnul a nainstaloval.Navigace však po restartu nenaběhla.Po té jsem provedl obnovení dat ze zálohy a navigace naběhla-samozřejmě se starou mapou.Když jsem však chtěl po té opět stáhnout novou mapu vyskočí tabulka "Došlo k chybě Tento soubor je neplatný : D:Docume~¨1\Locals...\Temp\347329.toc".Mohu ještě nějakým způsobem novou mapu Evropy stáhnout.Děkuji za radu
S novou mapou mám zatím divnou zkušenost. V pátek jsem jel od Příbrami na MB s trasou naplánovanou přez Prahu. Protože jsem si ale, uvědomil, že budou asi na jižní spojce problémy, u Cukráku jsem sjel na Zbraslav s tím, že si navigace trasu přepočítá (běžně to tak fungovalo). Tentokrát ale navigace pořád dokola přepočítávala, přepočítávala, přepočítávala a přestala navigovat. Asi po 4km jsem nervově nevydržel, smazal původní trasu, zadal znova cíl a pak už zase jela. Taky jsem si všimnul, že se dost často stává, že místo povolené rychlosti se objevuje rotující symbol vyhledávání. Dřív jsem to nikdy nezaregistroval, protože buť tam byla hodnota rychlosti, nebo nic.
TomTom GO 1005T
zibar píše:Dobrý den,
Vyřešeno ,smazal jsem v PC složku
D:\Documents and Settings\.....\Dokumenty\TomTom\HOME\Download a po té jsem normálně stáhnul novou mapu
já jsem novou mapu včera taky prubnul i s novým NC, kde si na pár věcí zatím nemůžu zvyknout, ale to se podá.
Zatím jsem zjistil, že pod Suchdolem tuším na Roztocké už je zanesenej kruháč oproti 885, takže tady to snad ani dlouho netrvalo od jeho zprovoznění.
suap:tohle se mi občas stávalo i dřív s jiným NC a jinou mapou. Stačí restart nebo smazat trasu a zadat znovu.
Zatím jsem zjistil, že pod Suchdolem tuším na Roztocké už je zanesenej kruháč oproti 885, takže tady to snad ani dlouho netrvalo od jeho zprovoznění.
suap:tohle se mi občas stávalo i dřív s jiným NC a jinou mapou. Stačí restart nebo smazat trasu a zadat znovu.
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav