TomTom na Androidu
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Re: TomTom na Androidu
Takže jsem právě stáhl TomTom na Nexus 5 (Android Lolipop 5.0) a hle, je zde mapa 9.37.5936 a verze OS 1.4(1729544) a vypadá to vážně skvěle. HD Traffic a Rychlostní radary a nebezpečná místa fungují dobře.
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes ráno jsem stáhl do droidu mapu Europe v940.6004. Tentokráte to tedy netrvalo vůbec dlouho oproti krabičkám....
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
- Scorpio_cz
Hurááááá
Už taky sosám
Už taky sosám
Super...Gratulace !!!
TomTom na Androidu
Zdravím, zvažují koupit TT pro IOS. Pročítám forum a píše se zde u přenosných krabicek o staré a nové verzi TT v souvislosti s čísly popisnými . Jak to je u aplikaci na smartfounech? Android / IOS , kterou verzi používají ?
Děkuji
Děkuji
Magneti Marelli RT6
IOS - Sygic, Viago
IOS - Sygic, Viago
Verze pro Android a iOS nejsou stejné. Takže se ptej jen na verzi pro iOS....
Tak se tedy zeptám
- která je lepší ? Ne ze bych měnil systém ale jen tak abych věděl
- záleží mi asi nejvíc u Navi na traffic . Mám Sygic, Viago a zkoušel jsem Route 66. Tady je asi nej Route 66. Přesto nedosahuje traffic kvalit co jsem měl kdysi TT 1005 tuším . Byla tam vestavena Sim.
- bude mít TT pro IOS s placeným traffic, počasí stejnou kvalitu jako u samostatných přístrojů ?
Děkuji
- která je lepší ? Ne ze bych měnil systém ale jen tak abych věděl
- záleží mi asi nejvíc u Navi na traffic . Mám Sygic, Viago a zkoušel jsem Route 66. Tady je asi nej Route 66. Přesto nedosahuje traffic kvalit co jsem měl kdysi TT 1005 tuším . Byla tam vestavena Sim.
- bude mít TT pro IOS s placeným traffic, počasí stejnou kvalitu jako u samostatných přístrojů ?
Děkuji
Magneti Marelli RT6
IOS - Sygic, Viago
IOS - Sygic, Viago
Jestli myslíš dopravní informace, tak skoč na navigovat.cz, zde - http://forum.navigovat.mobilmania.cz/vi ... #p10426745
Tam právě proběhla debata právě o dopravních informacích. Je to pořád stejné. Ani ty, které jsou placené, nefungují relevantně.
Tam právě proběhla debata právě o dopravních informacích. Je to pořád stejné. Ani ty, které jsou placené, nefungují relevantně.
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
za sebe musím říci, že se to o hodně zlepšílo. A na Androidu i v krabičce to funguje stejně = o hodně lépe než v minulosti.
ad vojta - to samé - nakonec jsem psal, že proti 2-3 roky zpět výrazné zlepšení. Jen mi tam chybí něco jako "udržet úroveň".
Jsou cesty /je jich postupně čím dál víc/,
kdy v indikaci nenajdu jedinou chybu, jindy zase není možné dojet z Bruntálu do Olomouce /srpen/, protože navi indikuje uzavírky prakticky všude kolem Štenberku, přitom bylo čisto a prázdno.
Jiný případ - Mohelnice konec rychlostní silnice ve směru na sever, navi nic, přitom je tam nehoda, nákladní vozidlo v příkopu, vyprošťuje se, vhledem k okolnostem to bylo "staré" minimálně hodinu.
Policista mi na otázku, jestli to má NCDI nahlášeno odpověděl, že to není v jeho kompetenci a přitom mne poučil, že policie má právo uzavřít silnici kdykoli to uzná za vhodné a nemusí to nikam hlásit???!!!
Tak potom si udělej obrázek kde je chyba.
Podobných příkladů, kdy navi něco neindikovala byvh mohl za sezonu dodat desítky, ale po zkušenostech z předloňska a loňska to neřeším.
A malinko odbočím - o úrovni dopravní policie na olomoucku mám své mínění - policista na motorce, který dělal předvoj cyklistickému závodu málem způsobil hromadnou dopravní nehodu a jeho arogance byla na úrovni nejvyšší hory světa. To, že pak poslal vozy s rozpálenymi výfuky na polní cestu s vysokou suchou trávou už byl vrchol a může být rád, že jej jistý pán ve slovenském černém BMV nesundal ze silnice i s motorkou, chybělo opravdu malinko - prosím na toto nereagovat, děkuji
Jsou cesty /je jich postupně čím dál víc/,
kdy v indikaci nenajdu jedinou chybu, jindy zase není možné dojet z Bruntálu do Olomouce /srpen/, protože navi indikuje uzavírky prakticky všude kolem Štenberku, přitom bylo čisto a prázdno.
Jiný případ - Mohelnice konec rychlostní silnice ve směru na sever, navi nic, přitom je tam nehoda, nákladní vozidlo v příkopu, vyprošťuje se, vhledem k okolnostem to bylo "staré" minimálně hodinu.
Policista mi na otázku, jestli to má NCDI nahlášeno odpověděl, že to není v jeho kompetenci a přitom mne poučil, že policie má právo uzavřít silnici kdykoli to uzná za vhodné a nemusí to nikam hlásit???!!!
Tak potom si udělej obrázek kde je chyba.
Podobných příkladů, kdy navi něco neindikovala byvh mohl za sezonu dodat desítky, ale po zkušenostech z předloňska a loňska to neřeším.
A malinko odbočím - o úrovni dopravní policie na olomoucku mám své mínění - policista na motorce, který dělal předvoj cyklistickému závodu málem způsobil hromadnou dopravní nehodu a jeho arogance byla na úrovni nejvyšší hory světa. To, že pak poslal vozy s rozpálenymi výfuky na polní cestu s vysokou suchou trávou už byl vrchol a může být rád, že jej jistý pán ve slovenském černém BMV nesundal ze silnice i s motorkou, chybělo opravdu malinko - prosím na toto nereagovat, děkuji
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Naprosto s tebou souhlasím. Některé info se objeví, některé ne. Kdyz byl v Praze státní svátek navigace vubec neoznámila totální uzavření levého břehu Vltavy. Po směru toku...od Náměstí Kinských po náměstí Malostranské. Včetně mostu Legií atd...Já potřeboval někoho vyzvednout v ulici Plaská. U Malostranského náměstí arogantní policajt, kterého nezajímalo nic a nikdo.
Takže objezd půl Prahy a příjezd od Smíchova. Tam motohlídka Policie. Ten mne vyslechl a pod majáky mne doprovodil do ulice Plaská, kde jsem vyzvedl klienty a on mne vyvedl zpět na náměstí Kinských.
1. Je to o lidech.
2. Dopravní informace jsou také o lidech.Jestli chtějí, aby to fungovalo, nebo ne....
To je vše....
Takže objezd půl Prahy a příjezd od Smíchova. Tam motohlídka Policie. Ten mne vyslechl a pod majáky mne doprovodil do ulice Plaská, kde jsem vyzvedl klienty a on mne vyvedl zpět na náměstí Kinských.
1. Je to o lidech.
2. Dopravní informace jsou také o lidech.Jestli chtějí, aby to fungovalo, nebo ne....
To je vše....
- vojta66
- Kontaktovat uživatele:
Mate jistě pravdu Tony+Gumajz. Mě právě na 1005 skončilo předplatné LiveTraffic a řeknu Vám, neprodloužil jsem to zatím.. Nějak se mi nechce platit skoro 50 € za roční předplatné. Rozhodně to tento rok obnovovat nebudu, uvidím na jaře....
Já bych za dopravní informace zde v republice nezaplatil ani kačku. Protože si vždy vzpomenu kolik milionů stálo ŘSDI v Ostravě a jak funguje, nebo spíše nefunguje......
region razovity...
Navrhuji příspěvky od 4.12. přesunout do sekce rds tmc a zde nechat odkaz na přesunutou diskusi
zdraví Tonny,