Navigon 7210
- Tarabascz
- Bydliště: těch je: Česká Lípa, Praha - Modřany a také občas Slovensko nedaleko Veľkého Krtíša
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigon 7210
Všechno je to hezký, ale data POI od Navigonu se moc neaktulizovali. zrovna teďka o víkendu když jsem byl v Rajhradu nechal jsem si vyhledat nejbližší MC Donald, k fastwoodu mě to dovedlo to jo konkrétně do Modřic, ale místo MC Donaldu jsem stál před KFC tak soudruzi z NDR mají zasek někde chybu
Navigon 7310 (zatím max. spokojenost)
dřive Navigon 7210
Vyzkoušené: Mio C510, TomTom 910, Becker a GocClever
dřive Navigon 7210
Pánové,odborníci, potřebuji nutně poradit. Z Navigon fresh jsem stáhl aktualizaci softwaru na verzi 7.3.5 a nastaly problémy.
Přestalo fungovat hlasové navádění a při sjetí z původně naplánované trasy nepřepočítává.
Moc prosím o pomoc, díky za každou radu .
Přestalo fungovat hlasové navádění a při sjetí z původně naplánované trasy nepřepočítává.
Moc prosím o pomoc, díky za každou radu .
- Tarabascz
- Bydliště: těch je: Česká Lípa, Praha - Modřany a také občas Slovensko nedaleko Veľkého Krtíša
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem to před nedávn řešil, pravděpodobně při zápisu něktéreho ze souboru do navigace došlo k chybě, tudíž potřebuješ nový ROOT SD karty. Máš-li zájem napíš mi přes SZ.
dřive Navigon 7210
dřive Navigon 7210
Zdarec. Mam problem. 7210ka se mi pri cca 2h provozu sekne, uplne zamrzne a pomuze az reset. Nevite co s tim? dik
Ještě se mi to nestalo, tak netuším. Nicméně bych asi zkusil - pokud máš - nahrát na kartu zálohu od piky (když to bylo nové) a pak bych testoval znovu, jestli to ještě dělá. Neboli odhadoval bych to spíš na problémy se soubory na kartě.
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
- Tarabascz
- Kontaktovat uživatele:
pekki píše:Zdarec. Mam problem. 7210ka se mi pri cca 2h provozu sekne, uplne zamrzne a pomuze az reset. Nevite co s tim? dik
připojuji se k názoru od ClonyXXL - nicméně na tuto adresu http://leteckaposta.cz/906336340 jsem umístnil ROOT (7210) celé SD karty
upozorňuji, ale předem je potřeba si zálohovat složku "map" a "favorites" z adresáře NAVIGON, poté doporučuji kartu zformátovat a stažený soubor rozbalit na nově zformátovanou kartu, poté ještě nakopírovat zpět ty dvě složky (map a favorites) do adresaře NAVIGON - provest reset a je to
hodně zdaru
dřive Navigon 7210
dřive Navigon 7210
HLE !!! Tarabascz ŽIJE!!!! A já myslel, že měl autonehodu.
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
- Tarabascz
- Kontaktovat uživatele:
daleko si od pravdy nebyl- měl jsem malou, ale kterou jsem naštěstí nezpůsobil
edom magor na křižovatce místo jedničky zařadil zpátečku (nebo nevím, každopádně zpětné zrcátka neznal) a trochu mi promáčkl plast s koulí od tažného zař.a pak to ještě chtěl hodit na mě, takže nezbývalo než zavolat četníky no a pán chytrý zaplatil 8 tis. + 1 bod myslím. Viděl jsem pouze složensku co mu vypisoval četník.
co ktomu dodat
no jsem to nepatrí budem se bavit raději o Navigacích a jezdit opatrně
edom magor na křižovatce místo jedničky zařadil zpátečku (nebo nevím, každopádně zpětné zrcátka neznal) a trochu mi promáčkl plast s koulí od tažného zař.a pak to ještě chtěl hodit na mě, takže nezbývalo než zavolat četníky no a pán chytrý zaplatil 8 tis. + 1 bod myslím. Viděl jsem pouze složensku co mu vypisoval četník.
co ktomu dodat
no jsem to nepatrí budem se bavit raději o Navigacích a jezdit opatrně
dřive Navigon 7210
dřive Navigon 7210
dik moc, zkusim a dam vedet
No já jen že za posledních pár měsíců jsem ti několikrát psal a nikdy jsi se neozval. Nejspíš asi nechceš........
tak porad zamrza, zkousel sem to dvakrat na delsich trasach a pokazde jednou zamrzla nemuze byt chyba jeste v mapovem souboru republik?
Nevím nevím, moc se mi to nezdá. Tedy za předpokladu, že to nemrzne na stejném místě.
Jinak bych snad ještě zkusil nejlépe jinou kartu Class 6 (tedy rychlou), nebo aspoň tedy zazálohovat, naformátovat, nahrát znova a znova zkusit. Ale ta jiná karta by asi byla jistější. Tedy jako pokus. Pak se ukáže, jestli to něco pomohlo.
Máš to ještě v záruce? Jestli ano, jako další bych to snad zkusil reklamovat. Jestli nepomůže karta a na ní SW od piky, tak se mi to začíná jevit na HW problém.
Jinak bych snad ještě zkusil nejlépe jinou kartu Class 6 (tedy rychlou), nebo aspoň tedy zazálohovat, naformátovat, nahrát znova a znova zkusit. Ale ta jiná karta by asi byla jistější. Tedy jako pokus. Pak se ukáže, jestli to něco pomohlo.
Máš to ještě v záruce? Jestli ano, jako další bych to snad zkusil reklamovat. Jestli nepomůže karta a na ní SW od piky, tak se mi to začíná jevit na HW problém.
pekki píše:tak porad zamrza, zkousel sem to dvakrat na delsich trasach a pokazde jednou zamrzla nemuze byt chyba jeste v mapovem souboru republik?
Ahoj, mě 7210 taky občas zamrzne a pomůže pouze restart, už jsem vyzkoušel všechno možný (jiný karty,novou kartu,obnovu ze zálohy když byla uplně nová) a stejně nic! Chtěl jsem zkusit ještě ten root od Tarabascze, ale už je smázlej takže asi půjdem do servisu.
- Tarabascz
- Kontaktovat uživatele:
re: PedroKing
Ten ROOT klidně znovu někam nahodím, ale tyhle servery to držej pouze měsíc
Ten ROOT klidně znovu někam nahodím, ale tyhle servery to držej pouze měsíc
dřive Navigon 7210
dřive Navigon 7210
- Tarabascz
- Kontaktovat uživatele:
znovu jsem to nahodil - na tomto servru by to mohlo vydržet
ROOT 7210
http://www.ulozto.cz/3230178/root-sd-7210.zip
ROOT 7210
http://www.ulozto.cz/3230178/root-sd-7210.zip
dřive Navigon 7210
dřive Navigon 7210