Prosím o radu.. jsem dost zklamaný a už docela zoufalý.. kupoval jsem tuhle navigaci, protože umožńovala dle upoutávek mnohem více multimédií než 8110 kterou máme ve firmě a používáme ji nejen jako nouzový přehrávač obrázků, ale hlavně jako mp3 přehrávač s FM transmitterem v autech.. ta funguje skvěle a doufal jsem že to může být jen lepší..
od zakoupení 8410 i s TV modulem pro příjem DVB-T jsem si sliboval že budu mít v jedné krabičce fotky, mp3, filmy a televizi.. ve skutečnosti ale fungujou jen fotky a ta digitální televize.. jelikož jsem ale ze Severní Moravy, tak ta tady funguje taky jen když jsem přímo v Ostravě a chytnu 4 programy ĆT. co se týče mp3 a videí, tak nic..
předně mi vůbec není jasné kam se ty soubory mají nahrát.. když je (hudba mp3, videa .avi) totiž nahraju na kartu do složky, tak při pokusu o přehrávání mi to hodí hlášku, že daný formát není podporovaný a že mám pro kodeky navštívit adresu navigon.com/84series.. tahle stránka ale vůbec neexistuje a ani po zkoumání webu navigon.com jsem nic o možnosti ztáhnout kodekovy pack nenašel.. ani zadarmo, ani z úplatu.. takže sem v pasti.. v rychlém návodu uvádějí množství podporovaných formátů, ale proč když ani nejběžnější nefungujou? někde jsem se dočetl, že snad v základu jede .wma pro hudbu a .wmv pro videa.. ale ani s těma jsem nebyl úspěšný a objevuje se stejná chybová hláška..
co dělám probůh špatně? někde někdo psal, že k modulu něco bude.. ale modul je jen malá krabička s anténkou co se jen zboku připlácne přes micro usb na navigaci bez jakékoli další akce..
tak prosím poradte s tou multimedialni pastí.. moje icq 299664953 případně email
centauro2@centrum.cz
další výhrady k tomu, že se mi stalo, že půl dne nefungovala a házela mi chybovou hlášku, at uvolním vypínací tlačítko, takže byla pořád napůl zapnutá a napůl vypnutá.. jakkdyby byl nějaký špatný kontakt u on/off tlačítka.. rád bych věřil, že 8410 je top, ale zatím panuje spíše rozčarování za ty 4 dny co ji mám.. díky za odpově´d