Záleží na tom, co odmašťuji. Ale ve většině případů (i na plasty) se mi výborně osvědčil lihobenzin koupený v lékárně. Jak z názvu plyne, jedná se o směl lékařského benzínu a lihu, používá se to třeba na očištění pokožky od náplasti a pod.
Ale u plastů VŽDY nejdříve testuji případné naleptání na skrytém místě.
Perchloretylen je také supr odmašťovadlo, ale pozor - velmi často naleptává povrch plastů!
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
No, a už jsem přestal používat i přilnavý disk, vyrobili jsme držák a je super. Kus originálního držáku, kus držáku na mobil od Nokie(ty dva kloubky) a kus plechu, který vyrábí Norsko, zastrkuje se vedle rádia a přidělává se na to držák mobilu apod....a je lepší než Brodit. A levnější....
Tak to bys mi mohl to nalepovací kolečko věnovat, ne?
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Vyrobca uvadza, ze "disky se snadno snímají" a ma pravdu. Pocas jazdy bola stabilita dobra, ale ked som toma po jazde odlepoval, tak som ho odlepil aj s tymto diskom. Ked sa palubovka rozpali od slnka, tak to lepidlo nestaci.
A naviac na navigaciu prilepenu na palubovke mi neustale svietilo slnko a aj pri maximalnom jase bol s tymto problem. Ovela lepsie je, ak ju mam na skle tesne pod zrkadlom.
Neva, už mám dva.... jen tu nohu k vaničce pořád nemohu sehnat...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32