Jak všichni vidíme, každý sem nahrál nějaký ten poi bod a ostatní z toho . Vidíme, že tato komunitní činnost jednodušše funguje! I já jsem před dovolenou nahrál zdejší databázi nějakých bodů a pak víceméně spokojeně používal. Tímto děkuji všem!
Ale: Poi body jsou k něčemu, pokud jsou aktualizované! Několikrát s emi stalo, že jsem jel k poi bodu, ale on tam jednodušše nebyl. Jsme byl naštvaný. pak jsem šel sem a napsal do systému, že poi bod neexistuje, aby ostatní zbytečně nehledali.. Mě to trápilo hlavně s kempy. Představte si, že v ČR je registrováno k činnosti přes 500 kempů. Zde jich je v databázi přes 700. Něco je špatně..
tak pojdme každý leccos aktualizovat a ověřit, zda poi bod skutečně existuje. Ja jsem z dovolené udělal jeden. je to málo, ale byla to premiéra.
Dotaz: zde v nastavení profilu muže uživatel vyplnit souřadnice bydliště. je zde na poi.cz funkce, že po kliknutí na nějaký odkaz se zobrazí všechny poi body z databáze v okolí jeho bydliště? V bydlišti to každý známe jako svoje body a editace bude pro toho každého velice snadná. A pomuže těm, kdo bydlí jinde a jednou do vaší lokality... A vy naopak...
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)