Dobrý den, mám prosbu, nemáte někdo pro navigaci ACTIC3 - Pocket Navigator 9 - na prodej nebo výměnu mapu Floridy.
Mate nekdo zkusenosti s importem vlastních POI bodu do stejné navigace? Cetl jsem, ze je to pres Map Explorer, ale ten jsem nedostal s navigací, byla uz predinstalovaná, je jiná moznost ci kde se da program sehnat, na netu jsem nenasel.
Diky S pozdravem Karel
Map Factor - mapa Floridy a import vlastních POI
Moderátor: eidz
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Map Factor - mapa Floridy a import vlastních POI
Doporučuji obrátit se na výrobce. Florida - nevím, nevím, pro českého výrobce troch z ruky. Pochybuji že je to jeho obchodní teritorium. Ale to je pouze můj dohad.
Ohledně importu - matně si pamatuji, že se tu o tom psalo, je to nějak složitější. Dej do hledání Mapfactor a uvidíš, něco ti vyjede.
Ohledně importu - matně si pamatuji, že se tu o tom psalo, je to nějak složitější. Dej do hledání Mapfactor a uvidíš, něco ti vyjede.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Re: Map Factor - mapa Floridy a import vlastních POI
Diky, uz jsem se dovedel od prodejce, ze mapy stoji 2600, pouze cela USA + Kanada, potrebuji jen Floridu na 3 dny, takze nic. Program me poslali, ale jeste jsem nevyzkousel. moc diky za odpoved K