Jak sledovat pohyb dítěte?

Vše o gps navigacích, novinky, linky, dotazy, upozornění...

Moderátor: eidz

Zamčeno
T.Berger

Jak sledovat pohyb dítěte?

Příspěvek: # 42173Příspěvek T.Berger

Ahoj všem,

vzhledem k nedávným událostem uvažuju nad tím, dát sedmileté dceři do aktovky GPS, abych věděl v každý okamžik kde se nachází. Jezdí sama busem do školy a zpět a je ještě taková "trubkoidní", že by si možná nechala od nějaké strýčka něco navrhnout. E-shop Hutermann má nyní akci na zakoupení nějakého GPS přístroje, který je velký jako větší krabička sirek. Jde mi o to, že jsem si myslel, že GPS musí ke své funkci využívat přímé viditelnosti na satelity. Pokud bude mít tedy "krabičku" hozenou v aktovce, tak asi moc fungovat nebude ne? Je to ale jediná šance, protože hodinky zatím nenosí a mobil má obyč. bez GPS.
Díky za případné rady a názory.

Tom B.
Chip.cz

Re: Jak sledovat pohyb dítěte?

Příspěvek: # 42186Příspěvek Chip.cz

xxx
Naposledy upravil(a) Chip.cz dne 18.4.2011, 9:34, celkem upraveno 1 x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
eidz

Příspěvek: # 42192Příspěvek eidz

A pak Vám to nějaký technický šílenec, podle návodů na diskuzních fórech, nabourá a unese právě Vaše dítě, protože bude mít historii, kudy a kdy se pohybuje...
Každá technika má své pro a proti. Satelitní systém je použit i pro ochranu vozů. A úspěch to mělo, když zloději nevěděli, s čím mají tu čest. Teď už to pro ně není překážka.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Gumídek

Příspěvek: # 42193Příspěvek Gumídek

Pro T.Berger : Máš ode mne soukromou zprávu...
Chip.cz

Příspěvek: # 42194Příspěvek Chip.cz

eidz píše:A pak Vám to nějaký technický šílenec,...
Bohužel to je bez komentáře. Zřejmě by bylo dobré, aby tohle a podobné vlákna modelátor smazal. Nedomyslel jsem důsledky a proto svůj příspěvek vymazal.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
Gumídek

Příspěvek: # 42197Příspěvek Gumídek

Klid, já už jsem T.Bergerovi poslal SZ, kde jsem mu vše vysvětlil, pro a proti atd atd....Lze vlákno zamknout - Jirásku...
Zamčeno