Radary
Re: Radary
Já taky pak jsem celej dynavix zahodil
Dynavix? To je ještě aktuální? Jsem měl pocit, že to byl podvod na uživatele. Pamatuji, jak jsem se zcela vážně rozhodoval o jeho nákupu a byl jsem velmi rád za nevyhozených mnoho tisíc Kč
Rád bych znovuotevřel toto téma. Dynavix ve verzi 7.2.3 umožňuje import radarů (sice jen mobilní+statické) v celé šíři příslušné databáze. Problémem jest to, že pro import vyžaduje trochu jiný tvar souboru *.csv. Mám tedy dotaz, bude daný web podporovat i tento navigační soft, nebo se bude tvářit, že není.
Pro různé štouraly a jiná individua. Jedná se o soft, který se v poslední době nejrychleji rozvíjí a pokud opět nezakopne má potenci v budoucnu stávající stálice na navigačním nebi lehce prohnat….
Pro různé štouraly a jiná individua. Jedná se o soft, který se v poslední době nejrychleji rozvíjí a pokud opět nezakopne má potenci v budoucnu stávající stálice na navigačním nebi lehce prohnat….
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
Pokud novou strukturu CSV budeme znát...
Pokud tomu rozumím dobře, tak tam bude možný bezplatný přechod - takže bychom stávající strukturu CSV pro Dynavix pouze upravili...
Pokud tomu rozumím dobře, tak tam bude možný bezplatný přechod - takže bychom stávající strukturu CSV pro Dynavix pouze upravili...
např. http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... dars11.csv kolega Méďa z diskuse ce4you udělal drobné úpravy na radarech stáhnutých z tohoto webu. Import OK, funkce taktéž. Jenom semafory tam dal jako kamery z důvodu, že Dynavix podporuje jenom 2 kategorie (mobilní a fixní)
Ne že bych ti nevěřil, ale na navigovat se píše:
takže je otázka, jestli ty křižovatky umí importovat anebo ne...
Kód: Vybrat vše
Databáze radarů. Databáze radarů byla konsolidována, statické radary jsou přesněji zaměřeny, byly přidány kamery, mobilní radary – místa, kde se obvykle měří, hlídané křižovatky – kontrola průjezdů na červenou (Praha – kompletní pokrytí). Databázi lze aktualizovat libovolným počtem dalších.
neumí. Kolega Méďa si pomohl tím, že ze semaforů udělal fixní kameru. Jinak by se to tam nedostalo
Na http://online.poi.cz nahoře je nyní mezi ostatními radary odkaz i na Dynavix (http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&gen=dynr) je v tom jen ČR, kdybyste tam chtěli i Slovensko, tak stačí říct.
Soubor se stáhne v ZIPu se dvěma soubory CSV - fixními (+kamery) a mobilními.
Soubor se stáhne v ZIPu se dvěma soubory CSV - fixními (+kamery) a mobilními.
Henry,
rychlé, cílené, perfektní, prostě téměř ideální. Jsi dobrej, díky.
Jsou tam sice nějaké podivnosti v popisech POI, ale to je datová záležitost, alespoň podle mého názoru. V režimu simulace plně funkční, odpoledne zkusím v reálu a hlavně zítra mám větší cestování na trase, kde vím o všech možných i nemožných místech měření, ale i znám data radarů. Podám zprávu.
Mám ale přesto prosbu. Jaksi se vytratilo úsekové měření, vím moje chyba, měl jsem na to upozornit. Řekl bych, že je třeba přidat k fixním kamerám a pak to nejspíš nebude mít chybu.
rychlé, cílené, perfektní, prostě téměř ideální. Jsi dobrej, díky.
Jsou tam sice nějaké podivnosti v popisech POI, ale to je datová záležitost, alespoň podle mého názoru. V režimu simulace plně funkční, odpoledne zkusím v reálu a hlavně zítra mám větší cestování na trase, kde vím o všech možných i nemožných místech měření, ale i znám data radarů. Podám zprávu.
Mám ale přesto prosbu. Jaksi se vytratilo úsekové měření, vím moje chyba, měl jsem na to upozornit. Řekl bych, že je třeba přidat k fixním kamerám a pak to nejspíš nebude mít chybu.
Přidal jsem k těm fixním i úsekové - samozřejmě to bude pípat 2x na jednom úseku - na začátku a na konci...
Henry,
import funguje tak, že se nahrají i úsekáče. Dvojí pípnutí nevadí, to druhé s dostatečným předstihem chápavějšímu řidiči připomene co se děje tak, aby v případě potřeby s tím něco udělal. Každopádně díky.
Co mě zatím trochu znervózňuje je to, že je tam množina záznamů, které nemají popis a přitom mají mít. Nyní nevím, zda je Dynavix náhodou neignoruje. Budu zkoumat a podám zprávu. Zatím díky.
import funguje tak, že se nahrají i úsekáče. Dvojí pípnutí nevadí, to druhé s dostatečným předstihem chápavějšímu řidiči připomene co se děje tak, aby v případě potřeby s tím něco udělal. Každopádně díky.
Co mě zatím trochu znervózňuje je to, že je tam množina záznamů, které nemají popis a přitom mají mít. Nyní nevím, zda je Dynavix náhodou neignoruje. Budu zkoumat a podám zprávu. Zatím díky.
Henry,
tož jsem na to přišel, co způsobuje množinu záznamů, kde Dynavix ignoruje popis bodu zájmu. Problém je v cestine, mrcha jedna. Popisy, které neobsahují hacky a carky neignoruje, ostatní ano, ale jako objekt je to přesto funkční. Počítá to s cestinou, která je v přiloženém souboru. Řešení tedy je, buďto hacky, carky zlikvidovat jako třídu, nebo to převést.
tož jsem na to přišel, co způsobuje množinu záznamů, kde Dynavix ignoruje popis bodu zájmu. Problém je v cestine, mrcha jedna. Popisy, které neobsahují hacky a carky neignoruje, ostatní ano, ale jako objekt je to přesto funkční. Počítá to s cestinou, která je v přiloženém souboru. Řešení tedy je, buďto hacky, carky zlikvidovat jako třídu, nebo to převést.
- Přílohy
-
- radars.rar
- (3.59 KiB) Staženo 2032 x
No tak to je fakt výborný český produkt, když nepočítá s diakritikou. Neopajcovali to náhodou autoři z něčeho jiného, co též češtinu neumí (napadá mne TomTom, Garmin...)?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
to Docent.
Tvých ctěných příspěvků si stále vážím a vážím… Jenom to chce někdy 2x řezat a 1x měřit -)
Doporučuji přečíst ještě jednou to, co jsem napsal. Ono totiž kráčí o kódování češtiny, ne o to, zda je, či nikoliv
Tvých ctěných příspěvků si stále vážím a vážím… Jenom to chce někdy 2x řezat a 1x měřit -)
Doporučuji přečíst ještě jednou to, co jsem napsal. Ono totiž kráčí o kódování češtiny, ne o to, zda je, či nikoliv