Zdravím všechny, nevím co dělám blbě, hledal jsem a nenašel. Buď to nikdo neřeší nebo je to blbě jen u mě.
Stáhnu KML, otevřu v Total Comm., doplním název ikony, zavřu. Nakopíruju do content/userdata/poi. Po startu iGO se v seznamu POI objeví nová kategorie, ale místo češtiny obahuje nečitelné znaky viz obr., uvnitř kategorie (body, popisy) je vše OK.. Díky za nápovědu.
iGO my way, diakritika v názvech nahraných KML
Moderátor: Scorpio_cz
iGO my way, diakritika v názvech nahraných KML
- Přílohy
-
- Screenshot_2017-06-02-10-06-59.png (158.78 KiB) Zobrazeno 10001 x
Re: iGO my way, diakritika v názvech nahraných KML
Dotaz směrovat na Henryho.....klidně i napsat SZ. Tohle znamená, že si tvé zařízení nerozumí s diakritikou, kterou generuje server.....
OK. Díky, zařízení jsem neuvedl, máš recht. Pošlu dotaz.
Zařízení je S3 mini, Android 4.1.2, iGO 9.6.29.636868.
Zařízení je S3 mini, Android 4.1.2, iGO 9.6.29.636868.
Já už mu napsal SZ. Takže už nic nemusíš psát. Jen měj trpělivost. Narodilo se jim dítě, takže to asi bude chvilku trvat...
Mně se dítě nenarodilo, ale mým dvěma kolegům
Název souboru je věcí operačního systému toho mobilu. Já mám novější Android a tam se to stahuje správně. Jedině vyzkoušet před nahráním do navigace přejmenovat (odstranit diakritiku, popř. ji zase pak doplnit)...
Název souboru je věcí operačního systému toho mobilu. Já mám novější Android a tam se to stahuje správně. Jedině vyzkoušet před nahráním do navigace přejmenovat (odstranit diakritiku, popř. ji zase pak doplnit)...
Díky, diakrutiku jsem už z názvů vyhodil.