Ikony
Moderátor: freewall
Ikony
Předem se omlouvám, že zakládám toto dokola omílané téma, ale konkrétní odpověď jsem v žádném fóru nenašel... Takže k věci: Mám Garmin nüvi 250 a až donedávna vše fungovalo správně. Nyní jsem přešel na Mapsource 6.14 a při natažení POI do navigace se mě u příslušných míst nezobrazují ikony, ale jen šedá tečka. Přitom se domnívám, že postupuji správně - stahnu příslušný GPX soubor, dále BMP ikonu se stejným názvem a přes POI loader to pošlu do navigace. Nevíte někdo, prosím, čím to může být? Nemůže v tom mít prsty právě ten nový Mapsource (i když já si to nemyslím)? Předem díky za tipy!
Re: Ikony
A mám to, uf, to bylo něco přijít na to. A přitom je řešení tak triviální - nevím proč, ale všechny ikony se mně stahují ve formátu nazev.bmp.html. Takže jsem jen zlikvidoval příponu html a je po problému. To jen takový tip, kdyby někdo narazil na stejný problém.
Re: Ikony
me se nezobrazuji ikonky ani v map source jak stim?Mam garmin xt na symbianu a jak je nahraji pres poiloader tak je mam v telefonu jen jako sedou tecku a ani popis nema jen souradnice.Jak tam dostat ikonku a popis a aby se mi zobrazili v map source???
Tak na ikonky jsem prisel ale mam pred ni jeste sedou tecku ale nemam popisek.
Tak na ikonky jsem prisel ale mam pred ni jeste sedou tecku ale nemam popisek.