Nový TomTom GO 630 / 630 Traffic
Re: Nový TomTom GO 630 / 630 Traffic
Klid, řeším to samé u kolegy. TomTom má jediný problém, a to se změnou navigace za jinou v zákaznickém účtu. Já měl tento problém také, tak jsem si zaregistroval novou navigaci na druhém mailu, a zákaznickou podporu jsem požádal o zrušení starého účtu, aby kolega, který si mou navigaci koupil, ji mohl v pohodě používat......Tak a teď k tvému problému. Problém je prý v souboru *meta, protože tím se mapa verifikuje k zařízení. Zařízení ti sice stáhlo správnou mapu, ale jako používané zařízení do ní zapsalo tvou minulou navigaci, takže na tvé nové zařízení tuto mapu vnímá jako nelegální. Domluvili jsme se s podporou, já jim zkopíroval tento soubor do mailu, a oni se s námi spojí s nápravou problému....Jinak těchto reklamací mají spoustu. Vypadá to, že se v Hplandsku přecenili, a zahltil se jim systém. Tak uvidíme za jak dlouho se s tím poperou...
Já jsem v klidu...
Souhlasím s tebou, že aktivace mapy proběhla v pořádku, s tím, že v pořádku není kod zařízení, který se měl přepsat automaticky... Mohu to nějak napravit, ale proč, když mám nárok na oficiální mapy...
Někdy mě ten TT vytáčí.
Ještě štěstí, že jsem provedl zálohu, takže mohu TT normálně využívat. Počkám ty 3 dny a uvidím. Jen mám strach, že stejně budu volat na podporu, protože nebudu schopen přepsat ID zařízení...
Jenom jsem se chtěl zeptat, mám nastaveno automatické přepnutí na noční režim a ve srovnání s kolegovým Garminem se mi přepíná mnohem dříve? Přepíná se na základě čidla nebo hodin? Garmin se údajně přepíná se západem slunce???
Souhlasím s tebou, že aktivace mapy proběhla v pořádku, s tím, že v pořádku není kod zařízení, který se měl přepsat automaticky... Mohu to nějak napravit, ale proč, když mám nárok na oficiální mapy...
Někdy mě ten TT vytáčí.
Ještě štěstí, že jsem provedl zálohu, takže mohu TT normálně využívat. Počkám ty 3 dny a uvidím. Jen mám strach, že stejně budu volat na podporu, protože nebudu schopen přepsat ID zařízení...
Jenom jsem se chtěl zeptat, mám nastaveno automatické přepnutí na noční režim a ve srovnání s kolegovým Garminem se mi přepíná mnohem dříve? Přepíná se na základě čidla nebo hodin? Garmin se údajně přepíná se západem slunce???
TT GO 630 Traffic,
Navcore 8.300
Central and Eastern Europe 815.2003 (v rámci 30 denní záruky)
Původně:
Central and Eastern Europe 810.1877
Předtím:
TT One, první edice, Navcore 8.002, Western and Central Europe 805.1801, Eastern Europe 7.15
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
TT One, první edice, Navcore 8.002, Western and Central Europe 805.1801, Eastern Europe 7.15
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo osvětlení - něco TADYRobbert píše:Jenom jsem se chtěl zeptat, mám nastaveno automatické přepnutí na noční režim a ve srovnání s kolegovým Garminem se mi přepíná mnohem dříve? Přepíná se na základě čidla nebo hodin? Garmin se údajně přepíná se západem slunce???
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
JJ díky, už jsem našel...
Jenom by mě zajímalo jak je to u Garmina, pro srovnání, ale dotaz doplním do tématu... Případně kouknu na Garmin...
Jenom by mě zajímalo jak je to u Garmina, pro srovnání, ale dotaz doplním do tématu... Případně kouknu na Garmin...
TT GO 630 Traffic,
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
Tak přišla odpověď z Holandska. Odstarnit mapu ze zařízení(tu nefunkční), stáhnout ji pro jistotu do počítače, ale ne přes Home. Z TT Home odstranit celou složku downloads, připojit zařízení přes ten správný účet. kde je zařízení opravdu registrováno, a kliknout na záruku nejnovějších map, a mělo by stažení mapy proběhnout v klidu a pohodě....Ale to mi mohli říci hned, když jsem tam volal. Ale asi to chtěli konzultovat s technikem v Holandsku....Nebo něco upravili na systému. Protože dříve se mi na systému od nich pořád objevovali již dříve zakoupené mapy, a nabízely se mi pro případ poškození k opětnému stažení....
2 Gumajz: tak mě to řekli hned na podpoře TT
Ale mám prý chvíli počkat právě kvůli tomu přepisu ID kodu zařízení....
Ale mám prý chvíli počkat právě kvůli tomu přepisu ID kodu zařízení....
TT GO 630 Traffic,
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
My nemusíme, protože jsme pro kolegu vytvořili nový účet. A dozvěděl jsem se ještě jednu věc. K jednomu účtu jen jedno zařízení, ale jedno zařízení může být zaregistrováno třeba na dvou účtech...Ale je potřeba si pamatovat, co jsi člověk kupoval přes který účet....No, v pondělí to vyzkoušíme, a pokud to bude fungovat, můžeme s tím pomoci i jiným...Budu referovat...
Takže abych poreferoval. V noci ze čtvrtka na pátek to kolega v pohodě stáhnul za dodržení návodu na postup od TomToma. A dokonce to dokázal sám, ačkoliv je to úplný neumětel, co se týče compů a navigací. Tímto před ním smekám.
- Jarda (J)
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, četli jste tento test : http://mobil.idnes.cz/tomtom-propadl-v- ... vigace_kor
Dle mého měl tester nas.áno v rukách. Každy takový test beru jako pouze informativní a rozhodně ne, jako závazný. Vždy se vztahuje k jednomu jedinému přístroji a k individualitě člověka, který jej testuje. Nevím co by šlo ovládat jednodušeji než TomTom. Třeba u Mia se mi ovládání moc nelíbí a je tam taky až příliš mnoho kecání. Grafiku ani nehodnotím, proto mám TomTom. Navíc mio ani neumí automaticky regulovat jas displeje podle okolního osvětlení. A to jsem zkoušel jen mio. Co váš názor ?
Dle mého měl tester nas.áno v rukách. Každy takový test beru jako pouze informativní a rozhodně ne, jako závazný. Vždy se vztahuje k jednomu jedinému přístroji a k individualitě člověka, který jej testuje. Nevím co by šlo ovládat jednodušeji než TomTom. Třeba u Mia se mi ovládání moc nelíbí a je tam taky až příliš mnoho kecání. Grafiku ani nehodnotím, proto mám TomTom. Navíc mio ani neumí automaticky regulovat jas displeje podle okolního osvětlení. A to jsem zkoušel jen mio. Co váš názor ?
Navigace: TomTom GO Live 1005
www.jarduvsvet.cz
www.jarduvsvet.cz
Ten test je vazne nejakej divnej, ze mel TT problem s drzakama je obecne znamy fakt (nevim jak jsou na tom nove modely u toho meho to tak bylo treba..) ale zajimavy je vubec to porovnani ADACu kdyz berou od jedne znacky top model od jine low end a jinde zase stred. To fakt moc k porovnani neni.. Zajimavejsi je co jsem se tam docetl v diskusi (sam na to cas nemam abych si to overil), ale pry vysledna znamka po prepocitani prispevatelema neni 3,6 pro GO630 ale nejakych +/-2,5... no jako jestli to je pravda a toto ma byt seriozni test od seriozni organizace tak to jako pardon
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
- Jarda (J)
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tomtoma sice jen pár let, ale za tu dobu a to je pořádně těžký, mi nikdy z okna nespadl a to vždy držák z okna sundávám. Test je idividuálním postojem jednoho člověka ( alespoň na videu byl jeden ). Kdyby se to mělo alespoň trochu týkat reality, testovalo by to alespoň pět lidí a každý by napsal své hodnocení.
Je logické, že pokud má tester na okně několik navigací, může se věnovat jedné, maximálně dvěma a to s obtížemi, protože pak už by nemohl řídit.
No pobavilo nás to, taky naštvalo, protože cosi takového vydávat za test , takže toliko k onomu "testu".
Je logické, že pokud má tester na okně několik navigací, může se věnovat jedné, maximálně dvěma a to s obtížemi, protože pak už by nemohl řídit.
No pobavilo nás to, taky naštvalo, protože cosi takového vydávat za test , takže toliko k onomu "testu".
Navigace: TomTom GO Live 1005
www.jarduvsvet.cz
www.jarduvsvet.cz
No jo, ale odpůrci TomTomů už jásají jak zbavení rozumu....Tak takhle "nestranný" test bych uměl udělat také...
Jeste neco k tomu drzaku .... mel jsem prvni GO910 a drzak nebyl uplne OK a TT posilal ZDARMA nove. Kolega si na me doporuceni koupil taky GO910, ale az pozdeji a uz mel ten dobry drzak a vcera jsem snim jel a bavili jsme se o GO a rikal ze mu porad ten drzak pada a ze ho ma podlozeny necim .... sem si rikal ze trochu padal, ale spise vnem skace GO910, tak mu rikam, mas poradne otoceny ten prisavaci drzak .. a on jo a tak jsem to zkusil a samo ze nemel, otocil jen jednou do te pozice jak to trochu klade odpor a myslel ze to je uz hotove
Tak jezdil rok a pul a rikal si ze je to asi normalni kdyz mi to taky blblo
Tak jezdil rok a pul a rikal si ze je to asi normalni kdyz mi to taky blblo
TomTom GO930T
Takže problém i u mě vyřešen...
Nejrychlejší a nejjednodušší řešení bylo založit si prostřednictvím TTH nový účet, a následně v rámci záruky nových map stáhnout novou mapu. V tuto chvíli mapa stažena a problémy snad vyřešeny. Mapa Central and Eastern Europe 815.2003.
Nejrychlejší a nejjednodušší řešení bylo založit si prostřednictvím TTH nový účet, a následně v rámci záruky nových map stáhnout novou mapu. V tuto chvíli mapa stažena a problémy snad vyřešeny. Mapa Central and Eastern Europe 815.2003.
TT GO 630 Traffic,
Navcore 8.300
Původně:
Předtím:
Navcore 8.300
Původně:
Předtím: