![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Na zdraví :cheers:](./images/smilies/icon_nazdravi.gif)
Ono se to časem srovaná, JSDI bude mít svoje vysílání. Regina ho bude přebírat, a přidávat k tomu svoje data, výsledek bude že všichni budou ladit Reginu.
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A právě o tom to je. Je o stejné jako TT Share. Když nikdo nebude dělat opravy, nebudeme mít mi všichni ostatní data ve svých TomTomech. KDyž nikdo neohlásí problém na RDS, nebudeme o tom problému vědět.fox50 píše: Tedy, vzal jsem telefon, zavolal do Reginy, a během 2 minut to bylo v rádiu, a o další minutu později to bylo na RDS-TMC. Takže, nějak to rozhodně fungovat bude. Je to jenom o těch datech, a ochotě lidí nehody zveřejňovat.
A co se tohoto týká... Bill Gates přednáší své vize, léta i desetiletí ubýhají a stále jsme jaksi ve třetině cesty jeho předpovědí. Vláda se chválí s internetem a digitálním podpisem a který úřad jej skutečně používá ? Reklamy nám běžně splňují nesplnitelné... Jsou to vizionáři nebo je to skutečně jen reklama, tudíž lež a způsob jak obalamutit veřejnost. Státní správa jako celek nefunguje pro veřejnost, ale pro politickou garnituru, která ať už je z jakékoliv strany, vždy se snaží jen o jediné. Zůstat u moci.tonny píše: Dívám se na to z jiné strany. a sice z pozice daňového poplatníka.
Gumajzi, možná se mýlím, ale zřejmě žiješ v omylu.Gumajz píše:Takže Regina, nemýlím-li se 92,6 ??? Tu tam mám naladěnou celou dobu...
No tak to se ještě můžem nadít hlášení...Jirásek píše:A JSDI používá info od "státních" institucí - policie, ...
Tak čoveče zrovna tuhle událost jsem měl hlášenou ve správném směru.. tedy směr BřeclavIvo píše:Dnes kolem 16hod. havarka na D2 u sjezdu na Hypernovu ve smeru na Breclav. TMC hlaseno, ale v protismeru...