rapon píše:Možná to tady už někde bylo, ale jaký je rozdíl v mapě WEE a WEE 2GB? Ta druhá je zmenšená, aby se vešla do 2GB zařízení, ale ví se o co a jak je zmenšená?
mapa sa da aj zmensit aby sa zmestila na zariadenie
subory cspeech_???.dat nahradis nulovymi
Silniční síť je v mapách naprosto stejná, mapa s označením 2GB je ochuzena jen graficky - nejsou tak podrobně zachyceny malé rybníčky a jiné vodní hladiny, les atd.
TT XL IQ, Navcore 9.061,Central and Eastern Europe 865.3245,
Tak jsem si chtel taky stahnout novou mapu 8.45, zapnul sem TT Home a sice mi to nabidlo novou mapu 845.2670 ve velikosti 1790 MB, ale nejde mi tam nainstalovat, pac to pise, ze "tato polozka neni kompatibilni s vasim zarizenim. Proto ji nelze instalovat". Vite nekdo, kde je zakopanej pes? Je to moje prvni aktualizace, tak jestli se ptam na blbost, tak me omluvte.
To papirak: No v první řadě bys mohl napsat, do jakého zařízení (např. TT GO930T apod.) se snažíš ty mapy dostat...
Jinak už se mi teď stáhly aktualizace z Map Share... "Vaše mapa je aktuální. 4 Využívá úpravy map Map Share."
Naposledy upravil(a) MIDIT dne 19.2.2010, 10:46, celkem upraveno 1 x.
TomTom GO 930 T, Navcore 8.351 (9982/090518), OS: 315187, Boot 5.5120, Mapa Western & Central Europe 860.3101, TOMTOM HOME 2.7.6.2056
Windows 7 Professional, HP Compaq 6550b
[quote="MIDIT"]To papirak: No v první řadě bys mohl napsat, do jakého zařízení (např. TT GO930T apod.) se snažíš ty mapy dostat...
TT GO750T. Volal jsem na podporu a tam mi bylo receno, ze TT Home mi tam nuti mapu s Tureckem a Ruskem, a ze momentalne tam mam asi mapu bez Turecka a Ruska. Takze rada znela zazalohovat dosavadni mapu, coz uz sem davno udelal a smazat adresar Europe_2GB z navigace a pak znova spustit TT Home. Tak udelam a uvidim.
Odpověď z podpory TT na můj dotaz ohledně čísel popisných ze dne 16.2.2010. Přesná citace: "Dle vyjádření techniků se prozatím neplánuje databáze čísel domů." ...toto však spíše patří na jiné vlákno.
Když teď koupím GO 750 evrope trafic(podzim 2009) ,jakou mi to nabídne mapu v rámci aktualizace ?? Jestli jsem to dobře pochopil z vlákna tak Tomtom teď vydal nové mapy,že.
Tomtom GO 610 Lifetime traffic via smartfone v9.70
VW T5 2.5TDi 96kW,6kv.