iGO8 - navi China no name
Moderátor: Scorpio_cz
-
iGO8 - navi China no name
Ahoj, prosím o pomoc. Měl jsme navi Mio C320, která při aktualizaci umřela. Proto jsem zakoupil místo toho láci, Navigaci na Ebay,com, která má v sobě Windows CE 6.0 a navigační program iGO8. Potřebuju radu, jak do tohoto programu dostat poi. Navigační program je na microSD kartě 4GB, a v adresáři iGO8/content/poi jsou všechny soubory s koncovkou *.poi. Když si do této složky dle asi tisíce návodů na netu stáhnu poi s příponou *.klm, kterou má iGO podporovat, vůbec v navigaci tyto poi nevidím. Zapnutí kompatibility v programu ani převadeč z klm na poi jsme nenašel. Co s tím? Ještě dotaz, prosím, jaký je rozdíl mezi iGO8 a iGO8.3? PS-při připojení zařízení k PC mi hlásí že nebylo rozpoznáno, přesto že jsme stáhnul active synch 4.5. Musím tedy vkládat kartu do čtečky a nahrávat vše jako na disk. Moc děkuji za rady.
Re: iGO8 - navi China no name
Soubory *.kml patří do content/userdata/poi/*.kml.
iGO8 je vše. Liší se verzemi. Řada 8.0 je něco jiného než 8.3.
iGO8 je vše. Liší se verzemi. Řada 8.0 je něco jiného než 8.3.
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/
Mio C720, iGo8 8.3.2.64873 na MFD, MicsanTrans v1.1Eur(BIG), content na SD
MioMap 3.3, J&T 3.2a cz TMC
-
iGO8 nemá složku userdata, při nahrání do složky "POI" se vůbec *.kml nezobrazí v navigaci.
Tak jí tam vytvoř.!!
Mio C720, iGo8 8.3.2.64873 na MFD, MicsanTrans v1.1Eur(BIG), content na SD
-
Složka vytvořena, už to funguje. Moc děkuju.
iGO8 - kde najdu rozhledny.kml?
Prosím, můžete mi poradit, kde najdu rozhledny.kml? Neumím si převádět jiné typy souborů a prakticky všechno se dalo v knl najít, jenom ty rozhledny ne a ne. Dá-li se to poslat na mail, budu ráda. Adresa je prateta zavináč atlas cz. Nebo mi to sem upněte, já netuším, kolik toho je ... mockrát děkuji, prateta
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
prateto, holka zlatá, odpovídám ti v jiném vlákně, nastavit uživatelský panel.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Scorpio_cz
... nebo rozkliknout tu kategorii, a vybrat ikonku Google Earth (.kml) ... a nemusí se nic nastavovat
Jirásek píše:prateto, holka zlatá, odpovídám ti v jiném vlákně, nastavit uživatelský panel.
Díky, jen co mi moje tupost dovolí najít tu správnou kategorii, jistě bude líp ...
- Scorpio_cz
Prateta ... je to tohle ?
http://www.poi.cz/index.php?poi=zazna1& ... =Rozhledny
A v řádku nahoře vybrat modrou ikonku G (Google Earth) a server pošle KML soubor
http://www.poi.cz/index.php?poi=zazna1& ... =Rozhledny
A v řádku nahoře vybrat modrou ikonku G (Google Earth) a server pošle KML soubor