Dobrý den,
v GPS mám předinstalovanou mapu CT Navigator 2009 Europe. CD jsem nedostal. V PC mám instalovaný Mapsource (původem z instalace TOPO Czech). Jak dostat CT Navigator z GPS do Mapsource. Zatím tam vidím jen TOPO mapu.
Děkuji.
JR
Mapy z GPS do Mapsource
Moderátor: freewall
Re: Mapy z GPS do Mapsource
Nic ve zlém, ale kdyby jsi se lépe podíval, něž založíš nové vlákno, tak najdeš tohle.
Není to zrovna to pravé ořechové, ale na prohlížení snad vyhovující.
Není to zrovna to pravé ořechové, ale na prohlížení snad vyhovující.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
Tohle jsem četl, ale neřeší to problém s komerční mapou dodanou s Garminem. Např. konkrétní situaci, kdy potřebuju naplánovat trasu na dovolenou a nechce se mi ji klikat přímo v GPS. Rád bych to udělal v Mapsource. dodatečně koupené mapy tam po instalaci vidím, ale předinstalovanou mapu CT Navigator ne.
Pro jan.rok
Že je to až od určitého připlížení má na svědomí pravděpodobně free cgpsmapper.
Že je to až od určitého připlížení má na svědomí pravděpodobně free cgpsmapper.
Naposledy upravil(a) Chip.cz dne 25.6.2010, 11:57, celkem upraveno 4 x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Ano, máš pravdu. Mapu jsem podle trochu upraveného návodu do MS dostal, ale zobrazuje se až od určitého přiblížení. I to je ale lepší než nic. Díky za pomoc.