Automaty na mléko
Automaty na mléko
Snažím se vytvořit úplnou kategorii tzv. Mlékomatů, vzhledem k tomu, že zažívaáme boom těhle automatů a je dobré to podchytit v počátku. Ale často je problém se zjištěním přesného místa automatu. Většinou první informací "chytím" v nějakém článku, že třeba "... v brně už mají 2 automaty a přibudou další 2...." Jenomže většinou ti novinářští pisatelé nejsou schopni napsat přesně kde to je.
V lepších případech se dočtu je třeba v ulici té a té, třeba na místě bývalého stánku PNS (a hledejte kde byl stánek z novinami v Brně, když jsem tam byl 2x v životě )))). Lepší případy jsou, když se dopátrám, že je třeba u Alberta, Penny ap. - to už se dá dohledat. Ale jsem si vědom, že některé nebudou úpně přesně. Některé se snažím ověřit, že volám i na obecní nebo městské úřady..... ale to také pořád nejde.
Takže vás všechny chci poprosit, abyste se koukli kolem sebe a pokud víte o nějakém automatu na mléko, abyste zkontrolovali polohu v "Mlekomaty" ev. dali návrh na doplnění.
Zatím jsem opakovaně psal na Agrární komoru, která tuhle problematiku jaksi má zastřešovat, všude mluví o tom, jak je třeba tohle podporovat a bla bla bla..... ani mi neodepsali na dotaz, zda mají nějaký přehled.
Kontaktoval jsem i jednoho výrobce automatů, zda má přehled, kde je všude má - mám přislíbený seznam.... ale znáte to
V lepších případech se dočtu je třeba v ulici té a té, třeba na místě bývalého stánku PNS (a hledejte kde byl stánek z novinami v Brně, když jsem tam byl 2x v životě )))). Lepší případy jsou, když se dopátrám, že je třeba u Alberta, Penny ap. - to už se dá dohledat. Ale jsem si vědom, že některé nebudou úpně přesně. Některé se snažím ověřit, že volám i na obecní nebo městské úřady..... ale to také pořád nejde.
Takže vás všechny chci poprosit, abyste se koukli kolem sebe a pokud víte o nějakém automatu na mléko, abyste zkontrolovali polohu v "Mlekomaty" ev. dali návrh na doplnění.
Zatím jsem opakovaně psal na Agrární komoru, která tuhle problematiku jaksi má zastřešovat, všude mluví o tom, jak je třeba tohle podporovat a bla bla bla..... ani mi neodepsali na dotaz, zda mají nějaký přehled.
Kontaktoval jsem i jednoho výrobce automatů, zda má přehled, kde je všude má - mám přislíbený seznam.... ale znáte to
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Re: Automaty na mléko
Jirko, tohle po mně fakt nechtěj . Jsem ochoten udělat novou kategorii minipivovary, ale mlékomaty, to fakt ne .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ježíši, abys chytil nějakou běhavku, to bych si skutečně nechtěl vzít na svědomí . Před chvilkou jsem napsal Státní veterinární správě, která má v náplni kontrolu po hygiencké stránce (tak by snad mohli mít přehled, kde automaty jsou) a dalším dvěma dodavatelům automatům.... tak snad se nějaké informace sejdou. Zatím jich je v republice kolem stovky, to by se mělo podařit dát dohromady, ale fakt přibejvají jak ty hříbkové, když zaprší ))))))
P.S. Jinak jsem rád, že tě taky čtu..... jsem myslel, že ses někde "zakopal" v té tvé domovině, popíjíš zlatavé moky a sleduješ POI zpovzdálí.
P.S. Jinak jsem rád, že tě taky čtu..... jsem myslel, že ses někde "zakopal" v té tvé domovině, popíjíš zlatavé moky a sleduješ POI zpovzdálí.
Sygic, TT One mobile
Už jsem přidal jedno upřesnění (Trhové Sviny, řádově metry ) Když bude čas, tak zajedu pro mlíčko i do Hostivaře (Praha) a podám report o umístění.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
Dík, jsi zlatej já už jsem jich pár dopiloval, mám přislíbený seznam ze Státní veterinární správy, tak pak už by to mělo být OK
Sygic, TT One mobile
Jak jsem napsal, tak jsem udělal. Bohužel byl zrovna automat mimo provoz, ale umístění mám. Je v přízení u výtahu
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
Víš proč je u výtahu ?? Protože když nejede výtah, tak si dáš mlíčko a po schodech vyběhneš jako vítr....A v případě, že by bylo zkyslé, tak ještě rychleji....
Naposledy upravil(a) Gumídek dne 23.4.2010, 15:31, celkem upraveno 1 x.
Asi tě někdo čet Gumajzi, protože jsem včera zjistil že mlékomat v Hostivaři byl přesunut před hlavní vchod.
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
No já nevím...... já viděl asi 4 chlapy jak to dřou, z nich jeden byl dost plnoštíhlý s hlavou jako klouzek a pak odjížděl octou... )))))
Sygic, TT One mobile
Vidíš, a já myslel, že na mně nepřijdou ...Ach jo, bohužel zásluhou své holé hlavy jsem vidět na dálku....
Sygic, TT One mobile
Přátelé skončil boom mlékomatů a pomalu mizí, takže bych vás rád poprosil, pokud víte o nějakém ve vašem okolí a pojedete někde blízko, mrkněte, jestli tam ještě stojí a když tak dejte návrh na zrušení.
Díky
Díky
Sygic, TT One mobile
Protože se proti nim postavili hygienici, a žádají jejich odstranění...
Lze to nahradit zastávkami bučícího auta... http://mlekozfarmy.cz/cs/mleko-az-do-domu/