Radary - volná diskuse
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Re: Radary - volná diskuse
Asi od začatku února měsíce .
Oprava zatím není ( nebo o ní nevím)
Oprava zatím není ( nebo o ní nevím)
Trochu nadsázky.......
Je to fuk protože 95% řidiců jezdí dle paměti nebo neumí značky
Je to fuk protože 95% řidiců jezdí dle paměti nebo neumí značky
Já se ptám, protože jsem se tam už dlouho nedostal....Díky, takže opravíme na 80, tak jako je na okruhu...
A to se teda jedná o bobovou dráhu směrem do centra?
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Děkuji, jdu opravit rychlost...
To se schválně zítra kouknu. Minulý týden tam na 100% byla ještě 60.
Je mi to divný, na začátku bobovky je přejezd do protisměru a je to dost naprd i v tý šedesátce, když jedou dvě souvislé řady aut. Leda by otevřeli tu druho učást, ale nějak si nevzpomínám, že bych tam za poslední rok byl viděl někoho něco opravovat... Bohužel se tam autem teď hned nedostanu.
Trošku to tam zkulturnili a dá se tam jet rychleji v pohodě...
TomTom GO750
Potvrzuji, že tam je 60 km/h pouze pro nákladní vozidla.
Změněno na 80 a v poznámce 60 nad 3,5 t...
A sotva tam povolili tu 80, tak si tam během jednoho dne minimálně 6 řidičů zničilo kolo ve strašné díře. Odpoledne to uplácali lopatou, druhej den tam byla znovu... konec OT
Ahoj všem, chci se zeptat na Rozvadovskou spojku D5 směr do Prahy, kde (kousek za značkou se začátkem Prahy a s rychlostí 100 km h) jsou čáry na vozovce, dle zdejší podzimní diskuze patrně indukční smyčka - vybírají už tady za překročení rychlosti nebo se jedná jen např. o sledování intenzity dopravy, popř. zkušební provoz? Díky za potřehy.
A jen tak ze zvědavosti - jaké rychlosti vám ukazuje navigace ve srovnání s tachometrem? U mě navigace v 99 % odpovídá měřičům rychlosti v obcích, tachometr ukazuje víc: tachometr 50 km h = navígace 48, tachometr 90 = navigace 85, tachometr 130 = navigace 122. Je mi jasné, že záleží na autě i typu navigace. Ale jak říkám, je to jen pro mé srovnání.
A jen tak ze zvědavosti - jaké rychlosti vám ukazuje navigace ve srovnání s tachometrem? U mě navigace v 99 % odpovídá měřičům rychlosti v obcích, tachometr ukazuje víc: tachometr 50 km h = navígace 48, tachometr 90 = navigace 85, tachometr 130 = navigace 122. Je mi jasné, že záleží na autě i typu navigace. Ale jak říkám, je to jen pro mé srovnání.
Tak to srovnání rychlosti navi tacho by mělo být spíše obráceně pokud jsou na autě osazeny správné pneu a disky.
Nejdříve k těm kamerám : Je to součást "Systému sledování a řízení v hlavním městě Praze" (tak se to oficiálně jmenuje).
Takže ani stacionár, ani úsekáč. Postupně se objevují všude na vjezdech a výjezdech z Prahy, např. na Liberecké (dříve Cínovecká)...
A nyní k tomu OT :
Navigace by měla být správně, odchylka cca 2-3%, ale u auta to má být o 7-10% méně, než je skutečná rychlost.
Penik píše správně - při dodržení správných disků a pneu...Stává se, že v TP jsou povoleny disky 15´nebo 16´. Potom je to tak, že u 16´ je to to, co uvádím a u 15´ je ten rozdíl menší cca 3-5%...
Takže ani stacionár, ani úsekáč. Postupně se objevují všude na vjezdech a výjezdech z Prahy, např. na Liberecké (dříve Cínovecká)...
A nyní k tomu OT :
Navigace by měla být správně, odchylka cca 2-3%, ale u auta to má být o 7-10% méně, než je skutečná rychlost.
Penik píše správně - při dodržení správných disků a pneu...Stává se, že v TP jsou povoleny disky 15´nebo 16´. Potom je to tak, že u 16´ je to to, co uvádím a u 15´ je ten rozdíl menší cca 3-5%...